MHRS 9 Temmuz Perşembe Hastane Randevu Alma ve Giriş nasıl yapılır?

Merkezi Hekim Randevu Sistemi adıile kurulan bu uygulama, sağlık Bakanlığıtarafından hizmete sunulmuşve ülkemizde daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılmasınıhedefleyen bir hizmettir.

Sağlık alanında yaşanan karmaşa ve uzun kuyruklar nedeniyle pek çok vatandaşın gün içerisinde sıra gelmemesi nedeniyle sağlık hizmetlerinden yararlanamaması bu konuda yeni düzenlemelerin yapılmasını zorunlu kılmıştır. Bu doğrultuda da devlet tarafından yeni bir düzene getirilmiştir. Devlete bağlı tüm sağlık kurumlarında başlatılan randevu sistemi ile birlikte sağlı hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların rahat bir şekilde bu hizmetlere ulaşabilmesi sağlanmıştır. Bu bakımdan artık acil durumlar dışında sağlık hizmeti almak için SSK hastane randevu almak gerekmektedir. SSK hastane randevu konusunda online imkanınız olduğu gibi Alo 182 hattını aramanız da mümkündür. Bu konuda seçim şansı sizin olduğu gibi hangi seçenek kolay geliyorsa onu tercih edebilirsiniz.

SSK hastane randevu için online yolu tercih eden kişilerin üyelik açmaları ve bu üyelik üzerinden randevularını alması gerekmektedir. Bu bakımdan tüm seçimleri sizin yaptığınız bir randevu sistemini kullanarak istediğiniz hastaneve doktor için istediğiniz tarihe randevu alabilmeniz mümkündür. Bu SSK hastane randevu sistemi ile birlikte kişilere özgürlük de sağlanmış durumdadır. Öyle ki vatandaşlara istedikleri şekilde randevu alabilmektedir. Bu sayede de herhangi bir zorunluluk olmadan sağlık hizmetlerinden yararlanılması mümkün kılınmıştır.

SSK hastane randevu alma noktasında adım adım yapacağınız seçimler ile birlikte başarılı bir şekilde randevunuzu alabilirsiniz. Bunun yanında dilerseniz de Alo 182 seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu seçimde çağrı merkezinde çalışan kişilerin sorularına yanıt vermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede SSK hastane randevu işleminizi yine aynı şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu konuda dahi sağlık sisteminde vatandaşlara seçim şansı sunulmuştur.

MHRS Hastane RANDEVU

Vatandaşlar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi kullanılarak, Sağlık Bakanlığı'na bağlı2. ve 3. basamak hastanelerden randevu alabildikleri gibi, ağız ve dişsağlığımerkezlerinden de randevu alabilirler. Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni ister Alo 182 hattından Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne bağlanarak, isterseniz de direkt olarak internet adresine girişyaparak kullanabilirsiniz.