ATV'nin en çok izlenen programı Müge Anlı 25 Nisan yeni bölüm 1829. son bölüm ATV canlı yayın Fatma Demir'in katili kim çıktı? Fatma Demir cinayetinde kör düğüm çözülücek mi? Yılan hikayesine dönen Fatma Demir cinayetinde görgü tanıdığı Hidayet ve babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hidayet beyin eşi Şöhret Akyol ilk kez canlı yayına bağlanarak konuştu. Fatma Demir'in katili kim Hidayet ile Nejla arasında ne var neyi gizliyorlar herkesin şüphelendiği isim olan Nejla neden korkuyor konuşmak istemiyor.

FATMA DEMİR CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME:

Kör düğüme dönen Fatma Demir cinayetinde kör düğüm çözülücek mi? Hidayet beyin eşi Şöhret Akyol ilk kez canlı yayına bağlanarak konuştu. Hidayet beyin eşi canlı yayında eşi hakkında neler söyledi.diğer yandan Nejla’nın eşi Arif Demir’den şok açıklamalar geldi. Birbirlerini suçlamaya devam eden çiftlerden Müge anlı neler söyledi. Kördüğüme dönan Fatma Demirin katili kim Hidayet ile Nejla arasında ne var neyi gizliyorlar herkesin şüphelendiği isim olan Nejla neden korkuyor konuşmak istemiyor.

Müge anlı Nejla hakkında neler söyledi. Peki olay günü Nejla’nın evine birimi geldi Fatma Demir o gelen kişiyi gördüğü içinmi öldürüldü. Şok iddia bir ekz daha tüm dengeleri alt üst etti.peki Nejla hanım Fatma Demirin kaybolduğunu enden diğer gelinlerine ve çocuklarına anlatmadı. Sakladığı ne Nejla neyi saklıyor.Müge anlı 24 Nisan yeni Bölüm Atv Canlı yayınında neler olacak.

FATMA DEMİR’İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN HİDAYET VE BABASI NEREYE GİTTİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Nisan canlı yayında bir görgü tanığı, Fatma Demir’in öldürüldüğü gün sabah saatlerinde Hidayet ve babasını motorla giderken gördüğünü söyledi. İlk olarak Hidayet’i tek başına yürüyerek gittiğini gördüğünü söyleyen görgü tanığı, daha sonra da Hidayet ve babasının motorla aynı yöne gittiğini iddia etti. Ancak, Hidayet ve babası bir gün önce oradan motorla geçtiklerini söyledi.

YONCA KARA NEREDE:

13 Yaşındaki kayıp olarak aranan Yonca Kara’yı Cengiz’mi kaçırdı. Canlı yayında gözyaşı döken Annesi 13 yaşındaki Kızını Kaçıran Kişilere seslenerek Ne olur Kızımı getirin sözlerine Müge anlı ne cevap verdi. Peki Yonca Kara’yı kim neden kaçırdı. Yonca Kara’nın açırılma nednei Paramı?Annesi Canlı yayında Kızının bir an önce evine gelemsi için yalvarırken Yonca Kara Hakkın Müge anlı ve ekibi Hangi bilgilere ulaştı.Yınca Karayı kaçırdığı iddia edilen Cengiz Gümüş’ün anne ve babası canlı yayında neler söyledi.

Cengiz Gümüş aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası.öte yandan Cengiz Gümüş cezaevinden firar ederek kaçmış ve küçük yaşta kız kaçırmaktanda yargılanacak. Peki Cengiz Gümüş Hakkında Müge anlı neler söyledi. Canlı yayına bağlanan anne ve babası ise Oğullarını Yonca Kara’nın kaçırdığını iddia etti. Peki Cengiz Gümüş küçük kızı nereye kaçırdı ve nereye götürdü.