Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Nisan canlı yayında bir görgü tanığı, Fatma Demir’in öldürüldüğü gün sabah saatlerinde Hidayet ve babasını motorla giderken gördüğünü söyledi. Müge Anlı Fatma Demir cinayetinde adım adım yeni bilgiler elde edilirken, Fatma Demir'in gelinleri tarafından öldürüldüğü ihtimali giderek artıyor. Fatma Demir isimli kadının cesedi bulunmuş ve bunun ardından yapılan incelemeler sonucunda Fatma Demir'i kimin öldürdüğüne dair yapılan çalışmalar sonucunda oklar gelinlerini işaret etmişti. Bu arada gündüz kuşağında yayınlanan programlar içinde ayrı bir yeri olan ve son üç aydır en çok haberi yapılan program olarak dikkat çeken "Müge Anlı İle Tatlı Sert", yazılı basında yer alan 105 haberle Mart ayını zirvede kapattı.

FATMA DEMİR'İN KATİLİ KİM?

Yılan hikayesine dönen Fatma Demir cinayetinde görgü tanıdığı Hidayet ve babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hidayet ve baabsı Görgü tanığının iddialarına ne cevap verdi.gelin Nejla ise hakkında çıkan iddialara ne cevap verdi. Fatma Demirin oğlu İsa Demir ise Aile seslenerek bir an önce bildiklerini anlatmalarını istedi. Hidayet ve babası Ali akyol Fatma Demirin öldüğü gün Motorla neden kaçtılar?

FATMA DEMİR’İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN HİDAYET VE BABASI NEREYE GİTTİ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Nisan canlı yayında bir görgü tanığı, Fatma Demir’in öldürüldüğü gün sabah saatlerinde Hidayet ve babasını motorla giderken gördüğünü söyledi. İlk olarak Hidayet’i tek başına yürüyerek gittiğini gördüğünü söyleyen görgü tanığı, daha sonra da Hidayet ve babasının motorla aynı yöne gittiğini iddia etti. Ancak, Hidayet ve babası bir gün önce oradan motorla geçtiklerini söyledi.

Türkiye’nin en çok konuşulanı Müge Anlı oldu!

Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olan ve Türk televizyon tarihinde artık bir fenomene dönüşen, Müge Anlı'nın ekibiyle beraber hem hazırlayıp hem de sunduğu "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programı Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre, Mart ayında da ekranların en çok konuşulan yaşam - aktüel programı olmayı başardı.

Gündüz kuşağında yayınlanan programlar içinde ayrı bir yeri olan ve son üç aydır en çok haberi yapılan program olarak dikkat çeken "Müge Anlı İle Tatlı Sert", yazılı basında yer alan 105 haberle Mart ayını zirvede kapattı.