Mustafa Uğurlu evine hırsız girdi

Mustafa Uğurlu evine hırsız girince birden bire sarsıldı.

Mustafa Uğurlu evine hırsız girdi

Mustafa Uğurlu evine hırsız girince birden bire sarsıldı.

Başarılı oyuncu Mustafa Uğurlu sahip olduğu Altın Portakal ödülü nasıl çalındığını açıkladı. Filmlere konu olacak şekilde gerçekleşen olay herkesi şaşkına çevirdi.

Mustafa Uğurlu’dan hırsızlık açıklaması

Mustafa Uğurlu: "Uyanmamam için sprey sıkmışlar. Yiyip içmişler. Ödülü de altın sanıp götürmüşler" dedi ve sözlerini şu şekilde sonlandırdı. " Gece yarısı evime giren şahıslar, uyuduğum sırada bana bayıltıcı sprey sıkmışlar ve sabaha kadar evimde parti vermişler. Komik ama Altın Portakal'ı da gerçek altın sanarak almışlar. En çok üzüldüğüm şey ise babamdan yadigar kalan çakmağı almaları oldu. Sabah neye uğradığımı şaşırmış bir vaziyette uyandım."

Mustafa Uğurlu kimdir?

Mustafa Uğurlu, 25 Kasım 1955 yılında Karaman'da doğdu. Ahmet Uğurlu'nun kardeşidir. 1980'li yıllarda tiyatro ile oyunculuğa başladı. İstanbul ve Ankara Devlet Tiyatrolarında birçok oyunda oynadı ve ayrıca yönetmenlikte yapan Mustafa Uğurlu, 1996 yılında Savaş Dinçel'in yönettiği ''Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye'' adlı oyundaki rolü ile Ankara Sanat Kurumu ödülünü aldı.

İlk olarak, 1993 yılında Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı Rıza Beyler adlı dizi ile ekran karşısına çıkan Mustafa Uğurlu, 1998'de Okan Bayülgen ve Müjde Ar ile birlikte rol aldığı Ağır Roman adlı filmde ki rolü ile, 35. Antalya Film Şenliği kapsamında ''En İyi Yardım Erkek Oyuncu'' ödülüne layık görüldü.

2013 yılında Gitme Baba adlı sinema filminde Kadri karakterini canlandıran Mustafa Uğurlu son olarak 2014 yayınlanmaya başlayan ''Düşler ve Umutlar'' adlı dizide Musa rolünü oynamaktadır.

Filmografisi

2014 Düşler ve Umutlar - Musa

2013 Gitme Baba - Kadri

2012 İşler Güçler - konuk oyuncu

2012 Çıplak Gerçek - Korhan

2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam - konuk oyuncu

2011 Adalet Oyunu

2007 Kader

2006 Anadolu Kaplanı

2005 Masum Değiliz

2005 Yürek Çığlığı

2004-2005 Bir Dilim Aşk

2003 Çamur

2002 Kolay Para

2002 Zor Hedef

1999 Asansör

1997 Ağır Roman

1997 Cafe Casablanca

1995 Melek Apartmanı

1993 Rıza Beyler

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.