Nikola Tesla yakın gelecekte gördüler.

Sırp asıllı ünlü mucit Nikola Tesla, dünyanın en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Başaralı bir mucit olan Nikola Tesla, günümüzde bir çok elektrik tekniğinin babası olarak biliniyor.

 

Günümüz teknolojisinin muciti olarak bilinen ve bir çok büyük buluşa imza atan Nikola Tesla'nın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni bir röportajı herkesi şoke etti. Gelecekle ilgili yorumlarda bulunan Nikola Tesla, artık dünyanın daha büyük değişimler geçireceğini, teknolojinin çok farklı alanlara gittiğini belirtmiş. Ünlü mucit, geleceğin daha farklı bir dünya yaratacağını söylemiş. Nikola Tesla gelecekte telefonlarında çok büyük farklılıklar yaratacağını bildirmiş. Günümüzde kullanılan ve tüm dünyaya yayılan akıllı telefonlarla alakalı konuşan Nikola Tesla, telefonların şekil değiştireceğini bildirmiş. Nikola Tesla, telefonların 1900' lü yıllardan sonra büyük bir değişim göstereceğini, daha da küçüleceğini ve ceplerde taşınacağını söylemiş. Telefonlarla görüntülü konuşulabileceğini söyleyen Nikola Tesla, herkesi bu açıklamalarla o zamanlarda kendine güldürmüş.

 

Nikola Tesla'nın bu röportajının yıllar sonra ortaya çıkması ise herkeste büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu açıklamalarla Nikola Tesla'nın ne kadar ileri görüşlü bir mucit olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.