Nurettin Uçar'dan şok üzerine şok.

Ece Erken’in şiddet iddiasıyla boşanma davası açmaya hazırlandığı Serkan Uçar’ın babası Nurettin Uçar, gelini hakkında ağır konuştu: “Bu iş yürümez demiştim, şimdi oğluma iftira atıyor.”

Hürriyet'in haberine göre; Erken’in koruma talebiyle mahkemeye verdiği dilekçede yer alan çarpıcı iddialar, magazin gündemine bomba gibi düştü. Serkan Uçar’ın kendisine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini öne süren Erken’e kayınpederi Nurettin Uçar sert tepki gösterdi. Erken ve Uçar’ın evliliği öncesinde “Bu evliliği kimse istemiyor. Sonu kötü bitecek. O kişiyi gelin olarak kabul etmiyoruz” açıklamalarıyla gündeme gelen Nurettin Uçar, gelininin oğluna iftira attığını ileri sürdü...
Baba Uçar şunları söyledi: "Bu evliliğe karşı olduğumu en başta söylemiştim. Ece’yle de konuştum. Kızım olmaz, bu iş yürümez dedim. Beni dinlemediler. Oğlum da kendini duvarlara vurdu, evleneceğim diye. Evlattır dedik, sustuk. Dediklerim çıktı. Şimdi Ece oğluma iftira atıyor, şiddet diye bir şey yok... Bütün Türkiye bizi de tanır, onu da. Ayrılıyorlar diye çamur atmaya gerek yok. İftiralarına da kimse inanmıyor. Benim istediğim, Ece dilini kessin, biraz evinde otursun. Torunumuzu ise seviyoruz, annesinde kalması normal, onun için ne gerekiyorsa yaparız."

Serkan Uçar ise şu açıklamayı yaptı: “İddiaları kabul etmiyorum. Konuşacak çok şey var ama susmak zorundayım. Çünkü ortada bir bebek var ve o büyüdüğünde internette görecek bunları. Ailemin de isteği, benim bu konuda susmam. Ben işadamıyım, işime bakarım. İzin verildiği sürece de oğlumu severim.”

Bu arada Serkan Uçar, Instagram’da yaptığı açıklamada Ece Erken’i reklam yapmakla suçladı: “Basında boşanma üzerinden yer etme çabası nafiledir.”

Oğluyla çıktığı Çeşme tatilinde görüntülenen Ece Erken, “Mahkemeye sunduğum dilekçede her şeyi söyledim, oğlumla hayatıma devam ediyorum” dedi.