Nurgül Yeşilçay kıyak geçti.

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği ve Fox TV’de ekranlarında yayınlanan ’Sen Benimsin’ dizisinin kadrosuna katıldı. Çoktan beri ekranlarda gözükmeyen Cem özere bu işi oğlunun annesi Nurgül Yeşilçayın aracı olduğu gelen bildiler arasında. Ekrana uzun süredir ara veren Cem Özer yeni bir dizi ileekrana gelmeye hazırlanıyor. Paramparça dizisinin başrolünde oynayan NurgülYeşilçay’ın, Cem Özer’e iş bulduğu gündeme geldi. Paramparça dizisindekibaşrolüyle oyunculukta zirve yapan ve güzelliğiyle herkesin beğenisini kazananNurgül Yeşilçay şimdi de eski kocası Cem Özer’e yaptığı kıyakla gündemegeldi.Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği ve Fox TV’de ekranlarındayayınlanan ’Sen Benimsin’ dizisinin kadrosuna katıldı. Güzelliğiyle DillerePleseng Takan Ünlü Oyuncu Nurgün Yeşilçay’dan Bomba Gelişme Eski Eşi CemÖzer’in Uzun Zamandır Ekranlardan Uzak Olmasını Kabullenemeyen Güzel OyuncuEski Eşine Görülmemiş Bir Destek Verdi.

 
Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Cem Özer,Yapımcılığını Pastel Film’in yaptığı ‘Sen Benimsin’ dizisinin kadrosuna dâhiloldu

Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz’ün başrolünü oynadığı dizideÖzer, Burak Sergen’in düşmanını canlandıracak. Uzun zamandır ekranlardagörünmeyen ünlü oyuncuya bu dizi için eski eşi Nurgül Yeşilçay’ın aracı olduğusöyleniyor. 
Editör: TE Bilişim