Başrol oyuncularından Yavuz Seçkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmde "Yaşar" karakterini oynadığını belirterek, "Karakter mafyanın yıllarca maşası olmuş ve artık normal bir yaşam sürmek istemektedir. Kaybedeni oynuyorum. Artık temiz bir hayatı yaşamak isterken başlarına olmadık bir iş geliyor." dedi.

Filmin absürt bir film olduğunu ve daha çok doğaçlama oynadıklarını aktaran Seçkin, 2015 yılında çekimlerinin bitmesine rağmen üzerinde çok çalışıldığını, Türk insanının yüzünü güldürmek adına kendilerinin ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Filmde mafya karakterini oynadığını belirten Esra Sönmezler ise "Filmin çekimleri oyuncu kadrosu nedeniyle güzel geçti. Benim için enteresan değişiklik oldu bu film çünkü genelde komedi oynarım ben bu kez bir mafyayı canlandırdım. Ben bir Kurtlar Vadisi hayranıyım, hep böyle bir karakteri oynamak istemiştim. Kendi içinde sert birini canlandırıyorum." şeklinde konuştu.

Bundan sonra aksiyon sahneleri olan filmlerde de oynamayı düşündüğünü dile getiren Sönmezler, Türkiye'de aksiyon filminde oynayabilecek kadın oyuncuların bulunmadığını, sinemada kadınların erkeklerin gölgesinden kurtulması gerektiğini vurguladı.

"Ankaralı Vedat" karakteriyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Orhan Aydın, kendisini filme ikna edenin yönetmen olduğunu, ilk filmi olması nedeniyle senaryolarda çıkan sorunları gidererek, yeni sinemacıların yolunu açmaya çalıştıklarını ifade etti.

Aydın, "Elimizden gelen desteği verdik. Oyunculuk açısından bir sıkıntımız olmadı. Doğaçlamayla birçok yeni sahneler oluşturduk, filme bu şekilde katkımız da oldu. İnsanların eğlenebileceği ve madde bağımlılığına dikkati çeken bir film oldu. Komedi diliyle insanlara mesaj vermek daha kolay." ifadelerini kullandı.
Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Serkan Şengül, Haldun Boysan, Seda Güven, Emre Mutlu, Oğuzhan Yıldız, Hüseyin Elmalıpınar, Yakup Yavru gibi isimler yer alıyor.
Filmin
konusu:

Tüm hayatı yanlış anlaşılmalar yüzünden mahvolan Yaşar sonuçta yine bir yanlış anlama sonucu hapse girer. Hapiste en yakın dostu olacak Ömer ile tanışır. Ömer ve Yaşar hapisten çıktıktan sonra birçok defa dolandırıcılık işleri yaparlar. Fakat her defasında işler kötü gider ve tekrar tekrar hapse girerler. En son çıkışlarında bıkarlar ve tövbe ederler. Artık böyle işler yapmayacaklardır. Tövbe etmek için camiye gittikleri gün iyilik olsun diye kaldırdıkları cenaze başlarına talih kuşu gibi konar. Cenaze, “cenazemi kim kaldırırsa mal varlığımda onundur.” diyen ünlü ve zengin bir iş adamına aittir. Yaşar ve Ömer bir anda uluslararası nakliyat işi yapan temiz bir firmanın başına geçer. Fakat işler istedikleri kadar temiz kalmayacaktır. Firmanın ölen sahibi Gürcan Bey’in hasmı uyuşturucu ve kaçakçılık işi yapmaktadır ve bu firmaya ihtiyacı vardır. İşler yoluna girecek gibi görünse de finalde herkesi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.