Çerkezköy Bakış gazetesinde gazetecilik görevini sürdüren aynı zamanda İhlas haber Ajansı muhabirliği de yapan Uğur Arslan ile Acil Tıp Teknisyeni (ATT) olarak çalışan Hilal Şarman yaklaşık 2 yıl arkadaşlıklarının ardından evlenmeye karar verdi. Çift, hayatlarını birleştirecekleri tarihi ise gönül verdikleri takımın kuruluş tarihi olan ve Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanan 19 Temmuz saat 19.07 olarak belirledi. Formalarla nikahları kıyıldı Hilal Şarman sırtında 19, Uğur Arslan ise 07 yazan Fenerbahçe formalarını giydi. Nikah şahitlerinden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe tüm takımları temsil ederken, Uğur Arslan’ın yakın arkadaşları Mehmet Akif Aldoğan Beşiktaş, Kübra Bozkurt Galatasaray, Ümit Karaduman Trabzonspor, çiftin nikahlarını kıyan Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz da Galatasaray forması giydi. Davetliler büyük çoğunluğu da nikaha kendi gönül verdikleri takımın formasını üzerlerine giyerek geldi.

Saat 19.07’da nikah kıyıldı

Çerkezköy’de yerel bir gazete düzenlenen nikah töreninde, saatler Fenerbahçe’nin kuruluş tarihini simgeleyen 19.07’yi gösterdiğinde Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, çifte evlilik isteklerini bir kez daha sordu. ‘Evet’ yanıtının ardından imzalar atıldı ve Yavuz evlilik cüzdanını geline verdi. Çifti kutlayan Yavuz, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

4 çocuk tavsiyesi

Nikah şahitliği yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, çifti kutladı ve 4 çocuk önerisinde bulundu.

Hayalim gerçek oldu

Fenerbahçe’ye gönülden bağlı olduğunu belirten Uğur Arslan, “Hep çocukluk hayalimdi Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde saat 19.07’de evlenmek. Eşimde bu isteğimi kabul etti ve sevdiğim insanla bu özel günde evlendik. Artık benim için 19 Temmuz’un iki ayrı önemi var. Biri aşkımla evlilik yıldönümüm. Birde gönül verdiğim takımın kuruluş yıldönümü. Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi. Aşk mesaide başladı Kendisinin sağlık personeli olduğunu ve gittikleri olaylarda tanıştığı Uğur Arslan ile bir süre sonra arkadaş olduklarını belirten Hilal Şarman, “Bana bu isteğini söyledi. Ben de Fenerbahçeli olarak kabul ettim. Bizim için artık bu tarihin iki ayrı önemi var” dedi.