Dağlıca'da ve Iğdır'da düzenlenen terör saldırısı, İstanbul'da Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüşle lanetlendi. Mecidiyeköy'de toplanan grup, Beşiktaş'a kadar yürüdü. PKK aleyhinde slogan atan grup, Türk bayrakları ve ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attı.

İstanbul Mecidiyeköy'de ülke genelinde artan terör saldırıları nedeniyle "teröre lanet yürüyüşü" düzenlendi. Grup Barbaros Bulvarı önündeki ATV - Sabah binası önüne geldiğinde gerginlik arttı.

Sloganlar atan ve ATV - Sabah'a büyük tepki gösteren grup, yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaşanan gerginlik nedeniyle çok sayıda Çevik Kuvvet polisi bina önünde önlem aldı. Yürüyüş yapan grup, Beşiktaş Meydan'a gelerek önünde şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Binaya saldırmak isteyen grubu, yürüyüşü tertip eden yetkililer insan zinciri oluşturarak engelledi. Sloganlar atan grup meydanda bir müddet daha eylem yaptı.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Bugün burada milliyetçi ülkücü gençler, teröre lanet, milletine ve vatanına sahip çıkmak için toplandı. Şehitlerinin yanında olduğunu göstermek için bir araya geldi. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın.” dedi. Eylemciler daha sonra sessizce dağıldı.

Editör: TE Bilişim