Flaş Haber
Kapat

Serenay Sarıkaya'nın güldüren ağlama sahnesi videosu

Medcezir'in başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya dün akşam Beyaz Show'daydı. Beyazıt Öztürk ve ekibinin hazırladığı videolar herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Serenay Sarıkaya'nın dizideki ağlama sahnesinde yaşananlar tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. İşte o anlar..

Serenay Sarıkaya'nın güldüren ağlama sahnesi videosu

Medcezir'in başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya dün akşam Beyaz Show'daydı. Beyazıt Öztürk ve ekibinin hazırladığı videolar herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Serenay Sarıkaya'nın dizideki ağlama sahnesinde yaşananlar tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. İşte o anlar..

06 Haziran 2015 Cumartesi 23:22
Serenay Sarıkaya'nın güldüren ağlama sahnesi videosu
 Beyaz Show'a katılan Serenay Sarıkaya herkesi ekrana kilitledi. Dizideki ağlama sahnesi ile ilgili hazırlanan video stüdyoda komik anlar yaşattı.
 
SERENAY SARIKAYA KİMDİR?
 
Serenay Sarıkaya  1 Temmuz 1991, Ankara doğumlu. 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak profesyonel oyunculuğa adım attı.
 
İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda (2008) filminde rol aldı. İlk başrolünü de Sinan Çetin'nin Peri Masalı (2008) dizisinde ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı (2008) dizisinde başrolü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almaya başladı. 
 
2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2012) ve Medcezir dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı. 
 
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yapan Sarıkaya Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de rol aldı.
 
2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Altın Kelebek Ödülü'ne sahiptir.
 
Filmografi
 
2006 Şaşkın Itır Yardımcı karakter
2008 Plajda Aslı Yardımcı karakter
2010 Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Astrid Seslendirme
2011 Hoşçakal Sarah Başrol/kısa film
2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor Melisa Yardımcı karakter
 
2008 Peri Masalı Talya Yardımcı karakter
2008 Limon Ağacı Peri Başrol
2008-2010 Adanalı Sofia Dikkaya Yardımcı karakter
2010-2012 Lale Devri Yeşim Taşkıran Başrol
2013- Medcezir Mira Beylice Başrol
 
SERENAY SARIKAYA'NIN AĞLAMA SAHNESİ


Son Güncelleme: 06.06.2015 23:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner573

banner575