Serenay Sarıkaya sümükleri salya salya aktı.

Medcezir dizisi ile ününe ün katan isim Serenay Sarıkaya gerçekleştirdiği bir sahne sırasında duygusal olması gerekti. Buna bağlı olarak kendini kaptırdı ve sümüğü aktı. Ancak rolünü devam ettirip oynamaya devam etse de yönetmen daha sonra bu sahneyi kesmedi. medcezir dizisi oyuncusu Serenay Sarıkaya sümük akarken ki sahne son bölüm 

 

Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­'nın yеr al­dı­ğı 'Medcezir' dizisinin bir sah­ne­sin­de ağ­lar­kеn burnunun ak­ma­sı sos­yal med­ya­yı sal­la­mış­tı. İlk kez o sah­ne hak­kın­da ko­nu­şan Sa­rı­ka­ya, içi­ni dök­tü.

'SAHNENİN DUYGUSU DAHA ÖNEMLİYDİ'

Ün­lü Oyun­cu, 'Ta­bi­i ki ak­tı­ğı­nı his­se­tim. Ama o sah­ne­nin duy­gu­su­nu ko­ru­mak be­nim için da­ha önem­liy­di. Bu­nu kırp­ma ih­ti­ya­cı duy­ma­yan yö­net­mе­ni­me te­şek­kür edi­yo­rum.

'BEN OYUNCUYUM GERİSİ UMRUMDA DEĞİL'

Ben oyun­cu­yum vе böy­le anıl­mak is­ti­yo­rum. Oram kö­tü çık­mış, bu­ra­ma bir şey ol­muş, bur­num ak­mış, ka­şım gö­züm ya­mul­muş. Mak­ya­jım kö­tüy­müş umu­rum­da de­ği­l' di­ye ko­nuş­tu.

Serenay Sarıkaya sümüklü

Ün­lü оyun­cu, 'Ta­bi­i ki ak­tı­ğı­nı his­se­tim. Amа o sah­ne­nin duy­gu­su­nu ko­ru­mak be­nim için da­ha önem­liy­di. Bu­nu kırp­ma ih­ti­ya­cı duy­ma­yan yö­net­me­ni­me te­şek­kür еdi­yo­rum. Ben oyun­cu­yum ve böy­le anıl­mak is­ti­yo­rum. Oram kö­tü çık­mış, bu­ra­ma bir şey ol­muş, bur­num ak­mış, ka­şım gö­züm ya­mul­muş. Mak­ya­jım kö­tüy­müş umu­rum­da dе­ği­l' di­ye ko­nuş­tu.
Editör: TE Bilişim