Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazada yaralanan Serhat Albayrak ve ailesini hastanede ziyaret etti. 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak, ailesi ile birlikte tatil için Antalya'ya geldi. Albayrak ailesi, Antalya Havalimanı'ndan çıktıktan sonra taksiye binerek konaklayacakları otele doğru yola çıktı. İçinde bulundukları taksi, Muratpaşa İlçesi Lara yakınlarında başka bir taksi ile çarpıştı.

Kazada, Serhat Albayrak hafif şekilde yaralanırken, eşi Pakize Şule Albayrak'ın kolu kırıldı, 2 çocuğu da yaralandı. Yaralılar, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Serhat Albayrak ve ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildikleri öğrenildi.
ERDOĞAN HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Haberi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 20.00 sıralarında uçakla Antalya Havalimanı'na geldi. Erdoğan, beraberinde eşi Emine Erdoğan, damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kızı Esra Erdoğan Albayrak ve torunları ile birlikte havalimanından ayrılıp, Albayrak ailesinin tedavi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti. Erdoğan ve beraberindekiler, Serhat Albayrak ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaretin ardından hastane önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra ayrılarak İstanbul'a döndü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hastaneye gelerek, Albayrak ailesinin durumu hakkında bilgi aldı.