Sertab Erener tipsiz bir kadın olarak gündeme gelse de .

Ünlü şarkıcı Sertab Erener özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Demir Demirkan ile 18 yıllık birlikteliğinin ardından tek kelime etmeden Emre Kula ile evlenen ünlü şarkıcı, yaşadıklarını anlattı.

Türkiye’nin en önemli kadın seslerinden biri olan Sertab Erener, özel hayatını göz önünde yaşamayı istemediği için çok dikkatli davranıyor. Demir Demirkan’la biten 18 yıllık ilişkisinin ardından tek bir kelime dahi etmeyen Erener, geçtiğimiz ay Emre Kula ile evlendi. Şarkıcı, şimdilerde ise yeni projelerine odaklanmış durumda…

“BENCE EVLİLİK…”

Bir gazeteye özel hayatıyla ilgili röportaj veren ünlü şarkıcı ilk kez sessizliğini bozdu. İşte o röportaj:

Aslında ne hissedersen ve bunu gönülden istersen öyle şekillenmiyor mu hayat?: Tesadüfleri biz yaratmıyor muyuz? Sanırım bizim 6 ay önce İstanbul’da, o gece tanışmamız da hiç tesadüf değildi.

Sana göre evlilik nedir?: Bence evlilik, kendine rağmen yani egona rağmen birbirini değiştirmeye çalışmadan, dürüst, bağlı ama bağımsız olabilme sanatıdır.

“KENDİMİ ŞANSLI VE MUTLU KABUL EDİYORUM”

Evlenmeye nasıl karar verdiniz?: Yakın zamanda “Kadın Beyni”, “Erkek Beyni” adında iki kitabı sürükleyici bir romanmış gibi merakla okudum. Kitap, hormonlarımızın bizi nasıl yönettiğini anlatıyor. Aşık olmak oksitosin, vasopressin, serotonin, östrojen, testosteron gibi bir yığın hormonun bir araya geldiği bir kimyadan ibaretmiş meğer. İşte bu kimya beni oradan oraya savurmuşken üstüne bir de “evlenelim mi” sorusu beyin hücrelerimi tek tek yakmaya yetti. Ne kadar rasyonel olmaya çalışsan da hayatta bundan etkilenmeyecek bir kadın olduğunu sanmıyorum.

Peki bugünlerde mutluluğu nasıl tarif edersin?: İnsanlar tanıdım olayları hep iyi tarafından okumaya meyilli; insanlar tanıdım olayları hep bir sonmuş gibi yorumlayan. Belki de mutluluk geni diye bir şey var ve bazı insanlar da onunla doğuyorlar. O şanslı insanlardan biri değilsen bile yine de mutlu olmayı öğrenmek bence mümkün. Seçimlerimiz bizim hayatımız oluyor. Hele ki, egomuzu eğitmiş ve farkındalığımızla ilgili biraz çalışma yapmışsak mutlu bir insan olmamız çok daha mümkün. Mutluluğun bir adı var mı bilmiyorum ama kendimi şanslı ve mutlu olarak kabul ediyorum.