Sinem Kobal parayı gördü hemen hemen kabul etti.

Beren Saat’in reddettiği role Sinem Kobal talip oldu.
‘Kösem Sultan’ için Saat’in 80 bin TL istemesi yapımcıya geri adım attırmıştı. Olanlardan sonra Sinem Kobal’a teklif gittiği ve Kobal’ın teklifi kabul ettiği öğrenildi.

TIMS’ın Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki iddialı dizi projesi Kösem Sultan’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Uzun süre Kösem Sultan rolünü kimin oynayacağı belli olmamış daha sonra ise Beren Saat’in adı kesinlik kazanmıştı. Ancak Beren Saat ile haftalık ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle son günlerde bu rol için başka oyuncuların da ismi geçmeye başlamıştı. Uzun süredir bir projede yer almayan Beren Saat’e yapılan “Kösem Sultan” teklifi Beren Saat’in haftalık 80 bin TL istemesi nedeniyle yapımcı Timur Savcı’nın geri adım atmasına neden olmuştu.

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELMİŞTİ

Daha önce Tuba Büyüküstün, Sibel Kekilli ve Hazal Kaya gibi isimlerin canlandıracağı karakter için Sinem Kobal’a teklif gittiği ve Kobal’ın kısa bir düşenme aşamasından sonra kabul teklifi kabul ettiği öğrenildi.

BEREN’İN YÜKSEKTEN UÇMASI SİNEM’E YARADI

Taraflar prensipte anlaştı ve büyük bir aksilik olmazsa imzalar önümüzdeki günlerde atılacak. Bu projede tek soru işareti Sinem Kobal’ın oyunculuğu olacak. Çünkü Kobal daha önce bir dönem dizisinde rol almadı ve uzun süredir işsiz. Sinem Kobal son olarak geçen sezon Star TV’de yayınlanan Gönül İşleri dizisinde rol almıştı. Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşk ile de gündemde. 
Editör: TE Bilişim