Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırı olayıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin sayfasında sadece Fenerbahçe ile ilgili paylaşımları beğenmesi soru işareti yarattı. 

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe kafilesine cumartesi gecesi Rize'den maçtan dönerken yapılan silahlı saldırı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.  Vali Öz, bu sabaha karşı gözaltına alınan şüphelilerden birinin silahı kullandığını, diğerinin de otobüsü Rize'den itibaren takip edip bölgeden geçişini telefonla bu kişiye haber verdiğini söyledi. 

Olayın ardından başlatılan soruşturmada dün gece önemli bilgilere ulaşıldı. Ele geçirilen tüfek ve son olarak 3 kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis, silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtilen 38 yaşındaki Nihat S. ve 27 yaşındaki Emre A.'yı Sürmene'de gözaltına aldı. 

Ancak olayda gözaltına alınan iki zanlıdan Nihat S.'nin sosyal paylaşım sitesinde ki kişisel hesabında Fenerbahçe'ye ait sayfaları beğenmesi dikkat çekti. Sosyal medya hesabında Trabzonspor'a her hangi bir emare bulunmayan Nihat S.'nin, aksine Fenerbahçe'nin resmi sayfası ile  taraftar gruplarının sayfalarını beğendiği görüldü. Bu durum ise kafaları karıştırdı.