Şükrü Özyıldız binler değil onbinlerden aşağı inmedi.

Genç Kızların sevgilisi haline gelen Şükrü Özyıldız’ın bir bölümlük maliyeti dudak uçuklattı. 13 bölümlük cezai şartla birlikte 70 bin TL olduğu belirlendi. Şeref Meselesi dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız yeni dizisindeki masrafı duyanları şoke etti.

Genç kızların son gözdesi Şükrü Özyıldız’ın, 1 bölümlük maliyetinin menajerlik ve 13 bölümlük cezai şartla beraber 70 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Önceki yıl "Benim Hala Umudum Var" dizisiyle dikkatleri üzerine çektikten sonra Kerem Bürsin’le rol aldığı Şeref Meselesi’yle yükselişini sürdüren Şükrü Özyıldız, yeni şirketiyle için 5 yıllık anlaşmasının olduğu Gold Film’e cezai şart ödemişti.

10 BİN TL

Yakışıklı oyuncunun yeni yapımcısına 1 bölümlük maliyetinin menajerlik ve 13 bölümlük cezai şartla beraber 70 bin TL olduğu ortaya çıktı.

ÖZYILDIZ'IN DİZİSİ HEYECANLA BEKLENİYOR

Beş yakın üniversiteli arkadaştan birinin kaybolmasıyla yaşanan heyecanlı olayları ekrana aktaran dizide Özyıldız, Eren karakterine hayat veriyor ve Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir ve Dilan Çiçek’le başrolü paylaşıyor.

YENİ FİLMİYLE GELİYOR

6 Temmuz’da seyirciyle buluşacak olan dizinin yanı sıra Özyıldız, temmuz ayında Avşar Film’in "Her Şey Aşk İçin" filminde Hande Doğandemir’le başrolü oynayacak. Ardından sevgisi Şükran Ovalı’yla kısa bir Amerika turu yapacak.  
Editör: TE Bilişim