Acun Ilıcalı'nın sunuduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılacak isimler belli oluyor. Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Morgül ve İbrahim Yattara'nın  katılıcağı açıklanmasının ardından üçüncüisim belli oldu. Survivor'a katılacak diğer isim Yunus Günçe. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Yunus Günçe'nin Survivor'da olacağını açıkladı.  

YUSUF GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe 1976’ Almanya’da dünyaya geldi. Aslen Trabzon - Akçaabatlı, Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyendir. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benimadlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

HEM OYUNCU HEM DJ!

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır. Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.

TV PROGRAMLARINDA ÇOK BAŞARILI!

Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır. 2011 itibariyle CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır. STAND -UP YAPIYOR! Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösteriler yapmıştır.


Editör: TE Bilişim