TV8’in fenomeni Survivor All Star 7 Haziran 2015 akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, sataşma ne ararsanız vardı. Bu hafta Ünlüler takımı kritik dokunulmaz oyununu kaybedince ada konseyinde isim yazmak zorunda kaldılar. Peki ada konseyinde Ünlüler takımından kimin ismi çıktı ? Survivor All Star 7 haziran ada konseyinde kimin ismi yazıldı ? 

Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yer alan Merve Aydın, Hakan, Anıl, Serenay ve Doğukan’ın SMS numaralarını hatırlatarak ada konseyini başlattı.

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI? 

Survivor All Star Ünlüler konseyinde isim yazılmaya geçildi. Survivor Ünlüler konseyi sakindi. Ünlüler en azından kendi aralarında tartışmadılar. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılar gitmesini, adaya veda etmesini istedikleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Ünlüler bildiğiniz üzere iki gruba bölünmüştü her ne kadar son zamanlarda takım olmayı başarsalar da stratejik davranmak zorundaydılar. Yine de iki grup da birbirinin ismini yazdı. Ünlüler takımında kendini lider olarak gören Hakan’ın başını çektiği Doğukan ve Serenay’ın olduğu grup, yani 3 kişi Anıl’ı yazdı, diğer grup ise Merve Aydın ve Anıl, yani 2 kişi Serenay’ın ismini yazdı. Ünlüler 7 Haziran 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Anıl oldu. Anıl bir kez daha eleme adayı oldu.

ÜNLÜLER 7 HAZİRAN KONSEYDE ANIL’IN İSMİ YAZILDI

7 Haziran Survivor All Star konseyde Anıl’ın ismi eleme adayı olarak yazıldı. Ünlüler takımının iki gruba ayrıldığını zaten biliyordunuz. İki grup da birbirini yazmış oldu ve eleme adayı da sayı üstünlüğü Hakan’larda olduğu için Anıl oldu. Anıl adaya veda edecek mi, Çarşamba günü kim birinci olacak, Anıl’ın karşısına kim eleme adayı olarak çıkacak, Çarşamba günkü konseyde kim elenecek? Bireysel dokunulmazlık kolye sahibi Doğukan kimi eleme adayı gösterecek? Tüm sorular 10 Haziran Çarşamba günkü Survivor All Star’da yanıt bulacak.

ACUN’DAN TURABİ’YE AĞIR FIRÇA

Bu arada hatırlatalım. Acun Ilıcalı Konseye başlamadan önce geçtiğimiz ödül oyununda Doğukan’a sataşan ve geçen hafta da Hakan ile kavga eden Turabi Çamkıran’ı sert diller uyardı. Acun Ilıcalı tabiri caizse Turabi’yi ağır biçimde fırçaladı. Acun, Turabi’ye sokak ağzıyla konuştuğunu ve her an sokak kavgası çıkaracakmış gibi davrandığını ve böyle devam etmesi durumunda kolyeyle beraber İstanbul’a gideceğini (diskalifiye olacağını) açıkça belirtti. Acun Ilıcalı yarışmacılara “Bir sonraki sezon Survivor’da sizin yüzünüzden yeni kurallar getireceğim” diye çıkıştı.