Survivor All star’da her iki takım da ödülü kazanmayı çok istiyor! Ekranlara gelecek ödül Oyununda Ünlüler ve Gönüllüler oyunu kazanabilmek için ellerinden geleni yapacaklar. Oyun sonunda onları bekleyen ödül ne? Ödülün sahibi hangi takım olacak?
 
Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe TV8’de.
 
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı dün akşam konseye çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan bu hafta elenmeyecek. Ünlüler takımında Doğukan, Serenay ve Hakan; Anıl'ın ismini yazarken; Anıl ve Merve Serenay'ın adını yazdı.

Bu duruma göre Anıl sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Çarşamba akşamı yapılacak eleme gecesinde Anıl'ın karşısına iki isim daha çıkacak. Dokunulmazlığı kazanan Doğukan'ın söyleyeceği isim ve Sms oylamasında birinci çıkan kişinin söyleyeceği isim ile eleme üç kişi arasında olacak.
 
ACUN'DAN TURABİ'YE ÇOK SERT UYARI
 
Survivor All star'da Kıbrıs finaline doğru heyecan giderek artıyor. Ünlülerin kaybettiği dokunulmazlık yarışında yine olay çıktı.
 
Sakat olması nedeniyle yarışamayan Turabi her fırsatta sevmediğini dile getirdiği ünlüler takımından Hakan'la tartıştı. Hakan'la laf dalaşına giren ve milyonlar kişinin kendisini izlediğini unutup hızını alamayarak sokak ağzı ile konuşmaya başlayan Turabi'nin bu hareketleri sosyal medyada da izleyiciler tarafından tepki ile karşılandı.
 
KOLYEYLE BERABER İstanbul'A GİDERSİN
 
Yaşanan olay sonrası devreye Acun Ilıcalı girdi. Ada Konseyi'nde Turabi ciddi şekilde uyaran Acun Ilıcalı, bu formatta kimsenin sokak ağzı ile konuşamayacağını belirtti.
 
Acun Ilıcalı sözlerinin devamında, ''Bir kere olsaydı açıkçası hoş görecektim. Aynı tarzla devam edersen kolyeyle beraber İstanbul'a gidersin" diyerekte Turabi'ye son uyarısını yaptı.
Editör: TE Bilişim