Survivor All Star'da Ödül Oyununu Kim Kazandı ? hemen izle öğren.

Survivor All star'da strateji, beceri, psikoloji, hırs ve takım ruhuyla ödül kazanmak isteyen iki takımın da mücadelesi ekran başına kilitledi. Oyun esnasında Hilmicem Hakan’ın mermisini bittiğini söyledi ancak Hakan etabı başarıyla tamamlayınca Hilmicem’e “Saydın mı” diye sitemde bulundu. Hilmicem de “Sanane” diye karşılık verdi.

 
SURVIVOR ALL STAR 17 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?  
 
Survivor All Star’da dün akşamki ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı. 17 Haziran Çarşamba ödül oyununda ise ilk etapta iki takımda çekişiyordu. Hakan ve Doğukan ile 2-0 öne geçen Ünlüler daha sonra Begüm ve Turabi’ye kaybederek 2-2’ye getirdi durumu. Doğukan ve Merve ile 4-2 öne geçti Ünlüler. Daha sonra Gönüllüler Hilmicem ile 4-3 yapsa da Ünlüler yine Doğukan ve Merve ile 6-3 öne geçti. Hasan ve Hilmi 6-5 yaptı sonrasında ise Ünlüler yine Merve, Hakan ve Doğu ile durumu 9-5 yaptı. Begüm 9-6’ya getirdi.
 
SURVİVOR ALL STAR 81. BÖLÜM FRAGMANI İZLE
 
ÜNLÜLER BU KEZ FARKLIYDI!
 
Ünlüler bu oyunu kaptırmak niyetinde değildi. 9-6 öne geçen Ünlülerde son oyunda Hakan ile Hasan karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan final etabını yine Hakan kazandı ve ödülün Ünlüler’in olduğunu duyurdu. Survivor All Star 17 Haziran Ödül oyununu Ünlüler 10-6 kazandı. Ünlüler üst üste ikinci ödül oyununu kazanmış oldu ve uzun bir aradan sonra iki'de iki yaptılar.
 
ÖDÜL NEYDİ?
 
Survivor All Star 17 Haziran ödül neydi sorusunun cevabı da belliydi tabii ki. Acun Ilıcalı ödülü şöyle açıklamıştı; Sizi buradan alıyoruz, fırfırlı uçağa koyuyoruz, sizi balon turu bekliyor. Güneşin doğuşunu müthiş bir ortamda seyredeceksiniz. Balon turuna aç aç çıkılmaz tabii. Sabah güzel bir kahvaltı da ister misiniz? Simit sarayından çikolatalı muffy, incirli ve çikolatalı kurabiyeler, kıymalı saray dürüm, el yapımı limonita”
 
Survivor All Star’da bu müthiş oyun sonrası kazanan Ünlüler sabah güzel bir kahvaltı yaptılar. Balon turunda ise eğlenceli ve oldukça zevkli anlar yaşadılar ve eğlendiler. Hakan Hatipoğlu,Doğukan Manço, Merve Aydın'ın balon turu görülmeye değerdi.
Survivor All Star son bölümünde, Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya mücadeleye giriştiği ödül oyunu soluksuz izlendi. Ünlüler ilk kez Serenay'sız bir ödül oyunu oynadılar.
 
ÖNCE ÜNLÜLER
 
Yarışmacıların ellerinde sembol ve birebir oynuyorlardı. Birbirlerinin sembolünü düşürmeye çalıştılar ringte. İşte bu oyunda Ünlüler biraz daha ağır bastı. Ve 3-1 öne geçmeyi başardılar. Daha sonra Gönüllüler Begüm ve Hilmicemle durumu 3-3’e getirdi. Oyun 7-7’ye kadar bu şekilde gitti bir ünlüler bir gönüllüler diye. Ama kazanan taraf bir kişi eksik olmalarına rağmen, 10-7 skoruyla Ünlüler oldu. 16 Haziran ödül oyununu Ünlüler kazandı.
 
ÖDÜL NEYDİ?
 
Survivor All Star 16 Haziran ödül neydi? Sorusunun cevabı ise gerçekten müthişti. Kazanan takım ünlüler olduğu için, finale haftalar kala moralleri iyice yerine geldi. Çünkü Hakan, Doğukan ve Merve Aydın hem yemek yediler, hem de dans edip bir güzel dinlendiler. Bu anlar ise onlar için çok keyifli geçti.

SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 14 haziran akşamı ada konseyinde şok üstüne şok yaşadı. Doğukan Manço , Merve Aydın'ın adını verecek diye beklerken en yakın arkadaşının ismini verdi. Ünlüler takımından Merve Aydın ve Serenay Aktaş elenmek üzere belirlenen ilk isimler olmuştu.



Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim Serenay Aktaş oldu. Seranay eliyle yüzünü kapatırken aynı harekete Doğukan Manço da yaptı. Gönüllüler takımı ise elemeden kurtulmanın sevincini yaşadı. Serenay Aktaş geçen Survivor'da da aynı şekilde en yakın arkadaşı tarafından yazılmış ve elenmişti. Serenay aynı olayı bu kez Survivor All Star 'da yaşadı. Konseyde kararı duyduğu anda gözyaşlarına boğuldu. Serenay elini Doğukan Manço'nun omuzuna koyup "Şimdi mutlu musun" dedi.

SERENAY AKTAŞ VE DOĞUKAN MANÇO KAVGASI
 
Doğukan'ın seçenek varken Serenay Aktaş'ın adını vermesi 'ihanet' olarak yorumlandı. Hakan ve Serenay adaya döndükten sonra Doğukan Manço 'nun yüzüne bakmadılar. Serenay Aktaş geçen yılki gibi yine en yakın arkadaşı tarafından sırtından harçerlendiğini söyledi.
 
Dokunulmazlığı kazanmak için canla başla savaşan Serenay Aktaş, Doğukan Manço'yu elenme riskinden kurtarınca ortalık daha da karıştı. Doğukan Manço bunun üzerine Serenay ile yüzleşip onunla helalleşmek istedi. Ancak Serenay Aktaş onu affetmedi. Doğukan Manço elenme korkusuyla yaptığı hamle adada ve izleyici önünde itibarını fena halde sarstı.