Survivor All Star sanatçıların desteklediği gönüllü ve ünlü isimlerin bir tanesi dün akşam elendi.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Nefes kesen gece sonunda Survivor All Star'dan elenen isim Hasan oldu. Kıbrıs'a gidecek 4. isimde belli oldu. İşte Survivor All Star hakkında tüm detaylar...
Survivor All Star 'da 28 Haziran 2015 akşamı son ada konseyi toplandı. Survivor'ın Dominik'teki son elemesinde yarışmacılar bireysel olarak sahaya çıktılar. Survivor dokunulmazlığında sürprizi Begüm yaptı ve Hilmicem ile birlikte Kıbrıs için bilet alan isim oldu. Merve Aydın ve Hasan ise oyun sonrasında ada konseyinde gerilimli bir elemeye çıktı.

Survivor All star'da 28 Haziran akşamı heyecanla yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre elenen isim Hasan oldu. Hasan büyük şaşkınlık yaşadı zira gönüllüler SMS sıralamasında hep birinci çıkıyordu.

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ, KIBRIS'A KİM GİTTİ?

28 Haziran Survivor'da Hasan elendi, Merve Aydın Kıbrıs'a giden son isim oldu.

Hilmicem ise, Survivor'ın başından beri arkadaş olduğu Turabi ile beraber Kuzey Kıbrıs'taki 4 final biletinden 2'sini kaptı.

Bilindiği üzere her hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ada konseyinde elemeye çıkıyor, konsey süresince de izleyiciler SMS oylamasına katılıyordu. İşte bu SMS oylamaları bundan sonra olmayacak. Son kez yapılan Survivor SMS oylamasında ünlüler ve gönüllüler sıralaması ortaya çıktı. Bundan sonra dokunulmazlığı kaybedip eleme adayı olanlar bu sıralamaya bakılarak elenecek.

Survivor All Star adasında Kıbrıs finali öncesinde son 2 hafta içinde hızlandırılmış çekimlere geçilecek. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre 2 haftada yarışmacılar iki katı oyun oynayacaklar. SMS oylaması da bu yüzden yapılmayacak.

Survivor son SMS oylamasına Turabi katılmadı. Kıbrıs biletini kazanan Turabi doğrudan finale kaldığı için SMS oylamasında yer almayacak. Turabi elenme riski olmadan 2 haftayı keyif içinde geçirecek.

Survivor Hasan kimdir?

Dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi. İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı.

Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı. En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi. sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.

Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! Kıbrıs yolunu anlattı...

Survivor Allstar'ın 27 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesinde yarışmanın yeni kurallarını açıkladı. Survivor Allstar'ın 27 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu öncesinde yarışmanın yeni kurallarını açıkladı. Yeni kurallara üst üste oynanacak iki dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacılar Kıbrıs'a gitmeye hak kazanacaklar. Son ikiye kalan yarışmacılar ise SMS oylamasına çıkacak. Turabi ise oyunlarda yer almayacak.