Survivor All Star'da yayınlanan son bölümde Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük final öncesinde kritik bir sms oylaması yapıldı.

Yapılan ada konseyinde yarışmacılar Acun Ilıcalı ile bir süre sohbet etti. Neşeli anların yaşanmasının ardından oylama kapatılmadan önce yarışmacılar birer dakika konuşma yaptı. Daha sonra her yarışmacı için hazırlanan özel videolar yayınlandı.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI!

 
Survivor All Star'da bu akşam çok çekişmeli bir erzak oyunu oynandı. Oyunuu Gönüllüler takımı 10-8 kazandı.
 
SURVİVOR'DA HER ŞEY BELLİ OLUYOR!
 
Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'da artık yolun sonuna ramak kaldı. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen yarışmada bugünki oylama, son oylama. Surivor All Star SMS oylaması bu akşam son kez yapılacak ve bu oylamayla her şey belli olacak.
 
SURVİVOR ALL STAR'A VEDA EDEN SON İSİM
 
Her hafta bir ismin adaya veda ettiği Survivor All Star eleme gecesi 9 Haziran Salı akşamı ekrana geldi. Fenomen yarışma programına aylar sonra veda eden isim Ünlüler arasından seçildi. Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Doğukan, Anıl'ın karşısına ikinci aday olarak Hakan'ı çıkardı.Survivor All Star sms oylamasında Hakan, Anıl'dan daha fazla oy alınca, adaya veda esen isim Anıl oldu.
Editör: TE Bilişim