Survivor All Star’da dün akşam oynanan ödül oyununu Gönüllüler yine kazandı. Bu akşam oynanan Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Adada Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki gerilim ne durumda. Pazar günü Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ancak akıllarda merak konusu olan bir sürü soru var. İşte Survivor All Star 7 Haziran 71. Bölüm fragmanı yayınlandı.

SURVIVOR ALL STAR 71. YENİ BÖLÜM'DE NE OLUYOR?              

Survivor yeni bölüm 71. Bölüm fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Gönüllüler takımndan Turabi verdiği röportajda “Ben Survivor’a sevdalıyım. Buradakiler gibi aşık değil. Aşk hevesin bitene kadar, Sevda nefesin yetene kadar” diye konuştu.

İLK ADAY KİM OLACAK?

En çok merak edilen bir diğer konu ise Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın konseyde kimi göndereceği. Biliyorsunuz Survivor All Star’da Pazar günleri dokunulmazlık oyunu oynanıyor ve kaybeden takım adadan gitmesini istedikleri isimleri yazıp, eleme adayı olarak öne çıkarıyorlar. Ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın Turabi’yi tıpkı dünkü ödül oyunundaki gibi uyarıyor. Acun Ilıcalı konseyde ilk olarak Turabi’yi uyarmak zorunda olduğunu belirterek; “Bir kere olsaydı, açıkçası hoş görecektim, kolyeyi taktın sen, aynı tarzda devam edersen kolyeyle beraber İstanbul’a gidersin yani” diye sert bir şekilde Turabi’yi uyarıyor.

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 71. Bölüm 7 Haziran dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor All Star 7 Haziran Pazar (bu akşam) saat 20.00'de TV8'de!
Editör: TE Bilişim