Survivor All Star 74. bölümüyle bu akşam TV8 ekranlarına gelirken ada sakinlerini gözyaşlarına boğulacak.

Ancak bu kez gözyaşları sevinçten olacak. 
Acun Medya son bölümün tanıtımını yayınladı. 10 Haziran çarşamba akşamı Survivor adasındaki yarışmacılar 'en sevdikleri' ile biraraya gelecek ve başbaşa yemek yiyecek. Tanıtım fragmanına Serenay Aktaş'ın müthiş reaksiyonu yansıdı.
 

Survivor All Star'da Ödül  Oyunu  yine Gönüllüler Takımı kazandı. İki takım arasında kıyasıya bir yarışma yaşandı. Mor odada döner yiyen takım Gönüllüler oldu Turabi ayağının ağrısına rağmen oynadığı tüm oyunları kazandı. Kaybeden takımın yarışmacısı olan Merve Aydın yine göz yaşlarına boğuldu Ve takım arkadaşı Hakan'a verdi veriştirdi. Bugün Ünlüler Takımından bir yarışmacısı yarışmaya veda edecek peki elenen isim kim olacak haberin detayı için memuruz.net'ten ayrılmayınız..

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanal TV 8 ekranlarında yayınlanan fenomen hayatta kalma yarışması Survivor AllStar'da çekişmeler yarışmalar tüm hızıyla devam ediyor Peki bu hafta dokunulmazlık oyunu kim kazandı? SMS kimler kaldı? Kimlerin adı yazıldı? Tüm bu merak edilen soruların cevabı memuruz.net'te..

Survivor All Star'da kim elendi? Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde elenmesi için kimin ismini verdi. Haftanın dokunulmazlık sembolünü kim aldı? Ada konseyinde neler yaşandı? Survivor All Star 13. hafta hakkında merak edilen tüm detaylar burada.Survivor All Star'da kim elendi? Bu hafta yine dokunulmazlığı kazananÜnlüler, eleme gecesi gerginliğini bu haftada Gönüllüler takımına bıraktı.Gönüllüler takımından Hilmi Cemdokunulmazlığı kazanarak elenmekten kurtuldu. Ada konseyindeki oylamada Hasan 3, Bozok 2 oy aldı. Böylece Gönüllüler, takımdan elemeye gönderdikleri isimHasan oldu.İşte Survivor All Star ada konseyi ve detayları burada.
 
Survivor All Star son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı ada konseyine çıkan taraf hangisi oldu? Survivor All Star 'da bu hafta kim elenir sorusunun ilk ipucu ada konseyinden geldi. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler oylama yaptı ve Hasan 'ın adı yazıldı. 
 
Survivor All Star adasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı şoka girdi. Hakan Hatipoğlu tüm oyunları alırken Bozok yine çıldırmanın eşiğine geldi. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kişisel dokunulmazlık için gönülüler takımı birbiriyle yarıştı. Kişisel dokunulmazlığın sahibi Hilmi Cem oldu. 
 
SURVİVOR 31 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNU


Survivor All Star 'da oynanan son dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı rahat bir galibiyet elde etti. Anıl Tetik 'in tek sayı aldığı dokunulmazlık oyununda Merve Aydın da ilk kez iyi gününde değildi. Ancak Hakan Hatipoğlu 4'te 4 yapınca ünlüler takımı dokunulmazlığı kazanan taraf oldu. 
 

HER YER SURVIVOR HER YER TURABİ


TV8’in internet sitesinde haftalık yayın akışına baktığınızda ada yarışması için pazartesi günü 3,5 saat ayrıldığını görüyoruz. Akşam sekizde başlayan yayın 23:30’da sona eriyor. Salı bir doz daha artırılıyor ve 4 saat 15 dakikaya çıkıyor Dominik rekabeti. Yine sekizde başlayan yayın bu kez geçe yarısını on beş dakika geçe bitiyor. İnsan yazarken yoruluyor seyrederken yorulmuyor. Çarşamba da salı tarifesi geçerli aynı saatte aynı yerde! Perşembe 3 saat 15 dakikalık bir ‘hayatta kalma’ performansı ve cuma tatil. Bizim cuma zaten gitti aslında onu rakamlar toplandığında göreceğiz. Cumartesi-pazar yayınlarının neyi eksik onlar da 4 saate bir de çeyrek ekleyerek haftayı tamamlıyorlar. 

 

Survivor All Star yayını  haftada altı güne çıktı ama sadık bir Survivor izleyicisi için bir hafta zaten altı gün! Haftalık yayınlar uç uca eklendiğinde toplamda 23 buçuk saat ediyor. Kumandayı aldım, düğmeye bastım, 'başladı mı?', 'bitti mi?' derken ekran mesaisi bir güne ulaşıyor. Ada izleyicisine yaşamak için altı gün kalıyor.  

Survivor All Star'da ödül oyunun kim aldı?
Survivor All Star’da hızlı tur başlayacak! Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki mücadele kıyasıya devam ediyor. Survivor All Star son bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından kimin ismi yazıldı? Survivor All Star'da ödül oyunun kim aldı? Detaylar haberimizde..


[Survivor All Star'da ödül oyunun kim aldı?]

Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti. Oyunu kaybeden takım konseyde oy kullanarak adaya veda etmek üzere halk sms oylamasına çıkacak olan ilk ismi belirlediler.

Uzun zamandır oyun kazanamayan Ünlüler dokunulmazlık oyunuyla yarışmaya yeniden döndü. Gönüllüler takımına karşı üstünlük sağlayan Ünlüler dokunulmazlık oyununu kazandı. Ada konseyine giden Gönüllüler elenmek üzere SMS'e çıkacak ilk ismi belirledi. Bozok ve Hasan arasında geçen oylamada 3 oy alarak SMS'e çıkacak ilk isim Hasan oldu.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı ise Kıbrıs'ta yapılacak olan finale bir kişi göndermeyi garantiledi.

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star 67. bölümüyle bu akşam 20.00'de TV8'de. İşte yeni bölüm fragmanı..

 


Survivor All Star’da eleme sürprizi

Acun Ilıcalı, finale yaklaşan ‘Survivor All Star’ yarışmasıyla ilgili soruları Instagram sayfasından yanıtlamaya devam ediyor.

Takipçilerinin “Yarışmacı sayısı çok fazla. Bu kadar yarışmacı varken Kıbrıs finaline nasıl dört kişi kalacak?” sorusuna Ilıcalı, “İki hafta sonra Dominik’te hızlandırılmış çekimler başlayacak. Ve ikişer yarışmacı elenecek” yanıtını verdi.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğmuştur. Aslen Rize Fındıklı’lıdır. İlk okulu Üsküdar’da tamamladı. Ortaokul ve liseyi Pendik Kaynarca’da okudu. 6 yaşında cimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin Pendik’e taşınarak semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği cimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Liseyi bitirmeden okula ara verip 4 sene eğitim hayatından uzak kaldı ve bu 4 yıl bir tekstil fabrikasında çalıştı. Bir yandan da tekvando sporunda hem sporculuk, hem de eğitmenlik yaptı. Aynı yıllarda BJK Spor Kulübü’nde kürek sporu ile ilgilendi. Türkiye’de ilk kürek yarışında Türkiye rekoru kırıp ülkemizi dünyada temsil edip derece elde etti.



Survivor All star 31 Mayıs 2015 bölümünde harika bir mücadele yaşandı. Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybedince birbirleriyle bireysel dokunulmazlık sembolü, kolyesi için yarıştı. Güce ve konsantrasyona dayalı bir oyun vardı karşılarında.
 
İLGİNÇ VE ZOR BİR OYUN
 
Gönüllüler takımındaki yarışmacılar, içi kuru mısır dolu haznenin kapağını tutacak ve içindeki kuru mısırların dökülmemesini sağlayacaktı. En uzun dayanan ve mısırların bitmesini önleyen kişi ise dokunulmazlık sembolünün, kolyesinin sahibi olacaktı.
 
Bu zor oyunda ilk elenen ve en az dayanan isim Bozok oldu, Bozok elendi. Bozok’un akabinde hemen begüm de elendi. Begüm ikinci elenen isim oldu. Üçüncü elenen isim ise Turabi oldu.
 
HASAN MI HİLMİCEM Mİ KAZANDI?

 
Bireysel dokunulmazlık Sembolü kimin oldu, kim kazandı sorusunun yanıt bulacağı anlardı artık. Çünkü en sona iki güçlü isim; Hilmicem ve Hasan kaldı. Turabi ise Hilmicem’e büyük destek verdi. Ve sonuç belli oldu. Dördüncü elenen isim Hasan oldu.
 
Bireysel Dokunulmazlık sembolü Hilmicem’in oldu. Hilmicem artık dokunulmaz ve ismi yazılamayacak. Hilmicem Çarşamba günkü konseyde de isim söyleyebilecek. Bireysel Dokunulmazlık kolyesi Hilmicem’in.

ANIL KAZA GEÇİRDİ!

Anıl başına aldığı sert darbeyle bir anda yere yığılırken, başında ise yara açılarak kanıyor. Anıl’ın kazasını gören arkadaşları büyük bir korkuyla yanına koşarken,  oyun alanında hazır bekleyen doktor hemen ilk müdahaleyi yapıyor. Daha önce de ayağından sakatlanan ve bir ay boyunca oyunlardan uzak kalan Anıl’ın bu kazasında ise sağlık durumunun nasıl olduğu bu akşam belli olacak.

 


SURVİVOR ALL STAR KİM ELENİR? 
 
Survivor All Star ada konseyinde gönüllüler takımı Hasan 'ın adını elenmek üzere belirledi. Survivor 'da bu hafta kim elendi sorusu ise çarşamba akşamı belli olacak. Survivor gönüllüler SMS birincisi Hasan olduğu taktirde ismi elenme listesinden çıkacak. Bu durumda Hasan 'ın da elenmek üzere bir isim söyleme hakkı olacak. Bir diğer ismi de kişisel dokunulmazlığı alan Hilmi Cem verecek. Peki böyle bir durumda Hasan ve Hilmi Cem kimin adını verir. 
 
Hilmicem'in önünde elenmek üzere söyleyebileceği tek bir isim bulunuyor o isim de Begüm. Hasan da Bozok 'un adını verdiği taktirde gönüllüler takımında SMS oylamasına bu iki isim çıkmış olacak. Peki gönüllüler SMS sıralamasına göre hangisi elenir? Gönüllüler takımı son olarak 20 Mayıs 2015 tarihinde SMS oylamasına çıkmışlardı. Acun Medya'nın yayınladığı gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre Sahra elenmişti. 
 
1. Hasan
2. Turabi
3. Bozok
4. Sahra
5. Begüm
6. Hilmi Cem

31 Mayıs Ada Konseyi Kim Kimi Yazdı?

Turabi - Hasan
Hasan - Bozok
Begüm - Bozok
Hilmi Cem - Hasan
Bozok - Hasan
 
TURABİ VE DOĞUKAN KAVGASI
Survivor'ın 31 Mayıs akşamı yayınlanan ada konseyine Turabi ve Doğukan Manço kavgası damga vurdu. Dokunulmazlığı kaybeden Turabi yenilginin öfkesiyle Doğukan Manço 'ya saldırdı. Ünlülerin dokunulmazlığı kazanmasından sonra yaptığı sevinç gösterilerini hazmedemeyen gönüllüler rakiplerine hayli bozulmuştu. 

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba TV8’de.
 
İşte Survivor All Star'ın yarışmacıları:


 Hilmi Cem İntepe

19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı.

15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.

17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.

Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.

Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

 Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur.

Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü.

Tayland‘ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak PARA kazanmıştır.

Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak PARA kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı‘nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler‘in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.

Serenay Aktaş

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.

Çocukken deli gibi futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu. İlk başlarda babası çok karşı çıktı. Sokak aralarında mahalle maçları yapardı. Babası her seferinde onu‘’bir daha oynarsan ayaklarını kırarım” diye azarlayarak eve götürürdü. Daha sonraları profesyonel olarak futbolla ilgilendiğinde ise baktı ki yapacak bir şey yok, elinden tutup ona kulüp buldu.

15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.

Bir ajans sahibi Facebook’tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak ‘Kanıt‘ dizisinde oynadı. Bunu ‘Umut Yolcuları’, ‘Türk Malı’, ‘Âlemin Kralı’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Kalbim Seni Seçti’ takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

The Actors Studio’dan Al Pacino‘nun oyuncu koçu Tom Brangle‘ın kamera önü oyunculuğu üzerine düzenlediği, üç gün süren work shop’a katıldı.

Televizyon ekranlarında oynayan başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Ayşe Hatun” karakterini canlandırmıştır.

2014 yılının ocak ayında gösterime giren “Çılgın Dersane 3” sinema filminde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Boğaç Aksoy, ve Okan Karacan ile başrolü paylaştı. Sibel Tüzün‘ün konuk oyuncu olduğu filmin yapımcısı Faruk Aksoy‘dur.

Serenay Aktaş, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı‘nın teklifine evet dedi.

Hasan Yalnızoğlu
Hasan Yalnızoğlu (d. 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul) dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi.

İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi.

Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı.
 
Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.
 
En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti.
 
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu.

Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir.
 
Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.
 
Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu.
Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu (d.28 Kasım 1979, Çanakkale), Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.
 
Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir.
 
Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

Begüm Yücetan

2015 Survivor All star gönüllüleri arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo.
 
2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor."Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıttı. İzmir'den katılan Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. 
 
Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece Tenis kortlarında rakip tanımıyor. Survivor Begüm yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmış, Yarışma sonrasında ilk işi onları yemek olacakmış. Hazırladığı mönü lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahveden oluşuyor.
 
Begüm Yücetan ilk olarak 2012 yılında yayınlanan Survivor 6. sezonu Ünlüler Gönüllüler'de performansı ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Anıl Tetik

Anıl Tetik, 1991 İstanbul Küçükçekmece doğumludur. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrencidir. Şu an halen 4. sınıfta okumaktadır. Çocukluğundan beri motor sporları hayalleriyle büyüyen Anıl’ın ailesi bu isteğine tehlikeli olması sebebiyle hep karşı çıkmıştır. 19 yaşına geldiğinde 100 kiloya ulaşmıştı, motor sporları için uygun bir kilo değildi sıkı bir diyet ve sporla dört ay gibi kısa bir sürede tam 25 kilo vermeyi başararak 75 kiloya düşmüştür. Artık kilo engeli kalmayan Anıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ailesini de ikna etmiştir. Amerakilı hocalardan aldığı bir aylık dersin sonunda başarısı ile dikkat çekmiştir. Bir çok yarışa katılıp iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç yapmıştır.
 
Bu başarıların hemen ardından Survivor yarışmasına katılmıştır. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl bir kaç gün sonra ünlülerde bir kişinin eksik olması nedeniyle, gönüllüler arasında yapılan oylama sonucu ünlüler adasına gönderilmiştir.
 
Bozok Gören

5 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Bozok Gören, eski bir manken, boyu 1.95 cm ve kilosu da boyu ile 90- 95 kg civarında. Aslen Ankaralı’dır. Eğitimini Ankara,İstanbul ve Amerikada yapan Bozok Gören, profesyonel su altı dalgıcıdır. Bozok Gören 12 sene yaşadığı Amerika’da Manhattan’da 9 yıl restoran işletmiştir. Mankenlik yaptığı dönem Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle sevgili olan Bozok Bören şimdi Amerikalı eşi Amy ile 1 yıldır evli ve yaşamını sürdürdüğü Çeşme’de bir restaurant işletiyo