Survivor All Star yarışmasından elenen Anıl, neden elendiğini ve adada yaşadıklarını anlattı.

Anıl'ın açıklamaları şöyle:

"AİLEME VERDİĞİM SÖZÜ TUTMAK İSTEDİM"

Ayağım sakatlandıktan sonra zor zamanlar yaşadım. Survivor All Star zaten zor bir yarış bu yarışta ayağım kırılınca daha çok zorlandım. Arkadaşlarım oyuna gittiği zaman adada tek kaldım ve hep düşündüm kimi zaman bu zorluklardan dolayı pes etsem mi etmesem mi diye düşündüm. Ama ben orada ailemin bana öğrettiklerini yaptım. Zorlukların üstesinden geleceğimi düşündüm. Aileme verdiğim sözü tutmak istedim.

"AYAĞIM KIRILMASAYDI ELENMEZDİM"

Ayağım sakatlanmadan önce çok iyi yarışıyordum. Sakatlandıktan sonra 6 hafta boyunca yattım ve bu dinlenme bana yaramadı ayak kırılması, bağların kopması çok sıkıntılı bir süreçti. Ayağım kırılmasaydı belki elenmezdim.

"MERVE YALNIZ KALDI"

Merve bana performansımın düştüğünü çoğu zaman söyledi. Bu beni üzmüyordu. Çünkü benim iyiliğimi istiyordu. Benim kötü taraflarımı da iyi taraflarımı da görmemi istiyordu. Ben gittikten sonra Merve orada yalnız kaldı. Hakan tarafı onun üzerine gelecektir ama o yine de savaşına devam edecektir.

Benim ismimin çıkması sadece performansımdan dolayı performansım da ayağım kırıldıktan sonra düştü. Performansımın yüksek olmasını isterdim ayağım kırılmasaydı finale giderdim.