Survivor Denisa kimdir? 2017 Survivor’ın en genç yarışmacılarından biri olan Denisa Gültekin adayı kısa sürede karıştırdı. İlk haftalardan itibaren kulis yapmakla suçlanan ve özellikle Ogeday’ın tepkisini çeken Denisa kimdir? Denisa Gültekin kaç yaşında, nereli? Denisa Gültekin’in Instagram pozları bir hayli dikkat çekiyor. 4 Şubat'ta yapılan Survivor ada konseyinde Gönüllülerin eleme adayı Denisa oldu. Denisa bunu büyük bir üzüntüyle karşıladı. Konseyde adının çıkmasından dolayı yorulduğunu dile getiren Denisa arkadaşlarına sitem etti. 

SURVİVOR DENİSA KİMDİR?

Denisa Gültekin Survivor 2017 gönüllüler takımında yer alıyor. Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Denisa Gültekin instagram hesabından Survivor'a dahil olmasını takipçilerine attığı şu mesajla ilan etmişti; -"Survivor 2017 gönüllüler takımındayım. Uzun zamandır hayalini kurduğum yarışmanın içindeyim umarım şampiyon olarak dönebilirim.. İşte Denisa Gultekin hakkında bilgiler; Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu.

Survivor Denisa yarışmanın ikinci haftasında takımından büyük tepki gördü ve eleme adayı oldu. Ogeday'la girdiği diyalog sonrasında takım arkadaşları tarafından kulis yapmakla suçlanan Survivor Denisa kimdir?

SURVİVOR'DA OLMAK HAYALİMDİ

Denisa Gültekin instagram hesabından Survivor'a dahil olmasını takipçilerine attığı şu mesajla ilan etmişti; -"Survivor 2017 gönüllüler takımındayım. Uzun zamandır hayalini kurduğum yarışmanın içindeyim umarım şampiyon olarak dönebilirim.. Bu noktada desteklerinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim. Şimdiden o güzel dilekleriniz, mesajlarınız, dualarınız için çok teşekkür ederim."

DENİSA GÜLTEKİN'İN BESLEDİĞİ HAYVANLAR

Survivor gönüllüler kızı sıradışı hayat tarzının yanında sıradışı bir hayvansever de... Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor.