Survivor SMS sonuçları sonunda açıklandı.

Büyük final yaşandı ve bitti şimdi ise akıllarda Merve Aydın neden kaybetti. Survivor sms sonuçları belli oldu ve merve ile turabi arasındaki oylama sıralaması yüzdelik sonuçları açıklandı. Survivor All Star son on yılın şampiyonu Turabi oldu ve büyük ödülü alan isim oldu. Yaklaşık olarak dört aydır dominik cumhuriyetinde yarışan 24 kişinin içinden sıyrılarak çıkan iki kişi finalde karşı karşıya geldi. Survivor All Star yarışmasında büyük Kıbrıs finalini kim kazandı, sms sonuçları ne oldu tüm detayları ile coruhpostasi.net sitemizden takip edebilirsiniz. Turabi mi Merve mi Survivor kim kazandı ve büyük ödülü aldı.

Survivor All Star yarışmasında büyük final heyecanı Tv8 ekranlarında canlı yayın olarak yayınlandı. Büyük finalin sms sonuçları canlı olarak verildi ve büyük ödülün sahibi kim olacak. Merve için 1890'a oy atıldı, Turabi için ise TURABİ yazıp 1890'a sms ler geldi ve noter huzurunda yapılan oylama sonuçlarına göre kazanan isim belli oldu.

SURVİVOR ALL STAR KİM KAZANDI?

Büyük bir sezonun ardından finale kalan iki yarışmacı arasında yapılan oylama sonuçları belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı ve kendi tv kanalında yayınladığı son on yılın survivor yarışmacılarının bulunduğu Survivor All Star yarışmasında büyük finali kazanan isim Turabi oldu.

Oyların daha fazlasını alarak rakibine üstünlük sağladı ve hem büyük ödülülen sahibi oldu hemde survivor All Star son on yılın şampiyonu olmayı başardı.

Programın yarısında Acun Ilıcalı iki yarışmacı arasında bulunan yüzdelik farkın %49'a, %51 olarak açıklamıştı. Ancak daha sonra ise Turabi rakibi olan Merve Aydın'ı %53.24 e %46.76 farkla yenmeyi başardı.

SURVİVOR ALL STAR SONA ERDİ?

Bu akşam yapılan son oylama sonuçları neticesinde kazanan isim belli oldu ve Survivor All Star yarışması sona erdi. Yeni sezon için ise başvurular başladı.