Survivor'un kumlarını satan tek isim.
 

Survivor bitti ama etkisi hala sürüyor. Yarışmada hem takım arkadaşları hem de rakipleri tarafından her fırsatta eleştirilen Hakan Hatipoğlu, müthiş bir girişimcilik örneği sergiliyor. Adada yaklaşık 120 gün geçiren Hakan, yarışmadan elendikten sonra Dominik plajlarından İstanbul’a getirdiği kumları işe dönüştürdü. Küçük tüpler içine yerleştirdiği kumları kolyeye dönüştüren Hakan Hatipoğlu, bunları bir internet sitesi üzerinden 59 TL’ye satıyor. Evet, yanlış duymadınız! Dominik’ten gelen kumların içinde olduğu kolyeler satışta! Hakan, tasarladığı kolyenin satışını artırmak için de sosyal medya sayfasına şu notu düşmüş: “Dominik Cumhuriyeti, Survivor Adası'ndan getirilen kum taneleri sınırlı sayıda cam şişelerde sizler için hazırlanmıştır.” Bu girişimciliğe şapka çıkarmamak elde değil! Bakalım “sınırlı sayıda üretilen” bu kolyelere talep nasıl olacak?

SICAK HAVALAR İÇİN PROJELER

Bütün şehirlerimiz kavruluyor. Geç gelen yaz, iyiden iyiye kendisini hissettiriyor. İnsan böyle havalarda televizyonda bahar esintisi yaşatacak işler görmeyi istiyor. Benim bu havalarda ekranda görmeyi istediğim işlerin ortak özellikleri aşağıda… Artık yapımcılar bu sese bir kulak versin!
 
1) Zaten sıcaktan erime kıvamına geldik. Bizleri iyice daraltacak kumpaslı, gerilimli, kavgalı işler görmesem çok mutlu olacağım.
 
2) Bu yaz gençlik dizilerinin altın dönemi oldu. N’olur, daha fazla gençlik dizisi yayına girmesin!
 
3) Sıcak havalarda insan serinlemek istiyor. Televizyon henüz klima görevi görmese de, en azından sahillerden yapılan yayınlar ve programlar artırılsa hiç fena olmaz.
 
4) Ünlülerden bir ricam olacak. Çıktıkları programda makyajın dozunu biraz ayarlasalar… İnanın bana fenalık geliyor.
 
5) Lütfen kış sezonundaki gibi stüdyoda programlar yapmayalım. İnsan, biraz deniz, yeşillik falan görmek istiyor. Mümkünse arkamıza bunları alıp programlarımızı dışarıda çekelim!

WHAT ZAP!

Bugünlerde futbol dünyasından arka arkaya bomba haberler geliyor. Nani, Van Persie, Podolski gibi dünyaca ünlü yıldızlar takımlarımıza transfer oluyor. Bütün futbolseverleri heyecanlandıran bu transferler NTV Spor çalışanlarını da fazlasıyla heyecanlandırmış olacak ki, geçtiğimiz gün inanılmaz bir hataya imza attılar. Kanal, Fenerbahçe’nin anlaştığı Hollandalı yıldız Robin Van Persie haberini “Osmanlıspor’da teknik direktörlüğe Robin Van Persie getirildi” şeklinde verdi. Ne diyelim? Büyük geçmiş olsun!