Survivor All Star'da hırsı ile dikkat çekenSurvivor Ece Begüm Yücetan kimdir?OtobiyografisiSurvivor All Star'da dikat çeken isimlerden birisi olan Begüm Yücetan'ın hayat hikeyesini sizler için araştırdık.Begüm'ün sevgilisi var mı Hilmicem ile mi aşk yaşıyor...

Survivor All Star'da yarışan Begüm Yücetan hakkında tüm detayları sizler için derledik..Survivor Begüm'ün vücut ölçüleri: gögüs 88 cm bel 59 cm basen 88 cm.Begüm ela gözlü kestane renk saça sahip..Survivor All Star Begüm'ün biyografisi!Begüm Yücetan kimdir?

Survivor All Star'da yer alacağı kesinleşen Survivor Begüm Yücetan, Survivor 2012'de gönüllüler takımında yer aldı. Survivor hayranlarının aklında iz bırakan Survivor Begüm, bu sezon ekranlara gelecek Survivor All Star'da da yer alacak.

Survivor Begüm Yücetan kimdir?Survivor All Star Begüm kimdir?Begüm Yücetan hakkında tüm detaylar!


Survivor'ın en deneyimli ve en sevilen yarışmacılarının katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da yer alacak olan Survivor Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor.

"Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu.

Editör: TE Bilişim