SURVİVORLU Hakan şok sözler hakkında konuştu.

Hakan Hatipoğlu, “Survivor All Star”daki en büyük rakibi Turabi Çamkıran’la arasındaki buzları eritti.Survivor All Star’da finale ramak kala elenen Hakan Hatipoğlu’nun eşi, bebek yapma isteğine olumsuz yanıt verdi. ’Survivor’dan elendikten sonra en büyük hayalini açıklayan Hakan Hatipoğlu’nun bu hayaline eşi Gizem Akın’dan olumsuz yanıt geldi. Survivor All Star’dan elenen Hakan Hatipoğlu, her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Hatipoğlu’nun aksine eşi Gizem, "Şimdilik düşünmüyorum" yanıtını verdi. Survivor’dan elenen Hakan Hatipoğlu, en büyük hayalini gerçekleştirmek istedi. Survivor All Star’dan elenen Hakan Hatipoğlu, her fırsatta baba olmak istediğini dile getiriyordu. Fakat Hakan’ın aksine eşi Gizem, "Şimdilik düşünmüyorum" cevabını verdi.

 


 Survivor All Star’da Ünlüler takımında yarışan ancak finale çıkamayan Hakan Hatipoğlu, önceki gün eşi Gizem Hatipoğlu ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Yarışmayla ilgili soruları yanıtlayan Hatipoğlu, adadaki en büyük rakibi Turabi Çamkıran’ın birinciliği hak ettiğini söyledi. Merve Aydın’ın babasının canlı yayındaki konuşması nedeniyle şampiyonluğu kaybettiğine inandığını belirten Hatipoğlu, “Merve, babasının konuşmasından dolayı kazanamadı ama Turabi de şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Turabi’yle sonra konuştuk, helalleştik. İnşallah kazandığı parayı ve bu itibarı iyi bir şekilde değerlendirir. Şampiyonluk Turabi’ye yakıştı” dedi.
 
SAKALIMI DİZİ İÇİN KESMEDİM
 
Hakan Hatipoğlu, Doğukan Manço’yla küskün ayrıldıklarını da anlattı: “Ben her şeyi adada bıraktım ama bırakamayanlar olmuş. Mesela Doğukan’la elendikten sonra hiç konuşmadık. Ben orada Doğukan’la 128 günümü paylaştım, onun hakkında kötü konuşamam. Her şeyden öte babasına çok saygım var. Gönül isterdi ki her şey iyi bitsin, olmadı ama sağlık olsun.” Hatipoğlu, sakalını yarışma sonrası neden kesmediği sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bir dizi teklifi geldiği için kesmedim. Hayırlısıyla güzel bir projeyle oyunculuğa devam edeceğim.”

Hakan Hatipoğlu, çocuk sahibi olmak isteyip istemediği sorusuna “Benim planlarımda var” yanıtını verdi. Eşi Gizem Hatipoğlu ise “Ben şimdilik düşünmüyorum” dedi.