Tarkan tarafından yeni bir birlik mesajı yayınlandı.

Konsere saatler kala Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinin önünde uzun kuyruklar oluşturan hayranları, kapıların açılması ile alanı hınca hınç doldurdu.

Saat 21:30'da ışıkların sönmesiyle, 'Tarkan' çığlıkları yükselmeye başladı. Perdeler açıldı ve Tarkan sahnede...

Megastar, sahneye asansörle indi, gecenin açılışını ise 'Ölürüm Sana' şarkısıyla yaptı.

“AYRI OLDUĞUMUZU SANIYORUZ AMA ASLINDA HEPİMİZ AYNIYIZ”

Gecenin ikinci yarısını 'Leylim Ley' şarkısı ile açan Tarkan'a, bu kez Erkan Oğur eşlik etti.

'Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahlım', 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Mihriban' ve 'Ah yalan dünya'yı Oğur ile birlikte söyleyen Tarkan, verdiği birlik mesajıyla da Harbiye'de alkış topladı.

"Ayrı olduğumuzu sanıyoruz ama aslında hepimiz aynıyız. Özünde, sevgiyle, aşkla atan bir kalbimiz var. Beraber ağlıyoruz. Beraber gülüyoruz"

"BU SAHNEDE OLMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

'Kuzu Kuzu', 'Öp', 'Şıkıdım' ve 'Kış Güneşi' gibi efsaneleşmiş şarkılarını 7 bin kişiyle birlikte söyleyen Tarkan, kendisini izlemeye gelenlere mükemmel bir gece yaşatacağının sinyallerini verdi:

"Bizler bu sahnede olmaktan büyük keyif alıyoruz ve sizlerin karşısına her gece heyecanla çıkıyoruz, çıkacağız. Siz de bırakın kendinizi bu gece. Bana bırakın!"

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE 3. KEZ SAHNEYE ÇIKTI

Gecenin sonunda teşekkür ederek sahneyi kapatan Tarkan, yoğun isteğe dayanamadı ve üçüncü kez perde dedi.

Bu kez salaş beyaz tişörtü ile izleyici karşısına çıkan Megastar, Ozan Çolakoğlu imzalı 'Aşk Gitti Bizden' şarkısı ile konserine nokta koydu.

VOKALİSTİ ALTAY İLE ŞOV YAPTI

1994 yılında çıkardığı albümde yer alan 'Biz Nereyer' şarkısını da repertuarına alan Tarkan, gitaristleri ve vokalisti Altay ile adeta şov yaptı, şarkının nakarat bölümünde ise sahneyi tamamıyla Altay'a bıraktı.

KONSERDEN NOTLAR

* Tarkan sahnede yaklaşık 2,5 saat kaldı ve gecede Hatice Gökçe imzalı iki farklı kostüm giydi.

* 600 tane merdiven biletinin satıldığı konserde, tek bir boş koltuk dahi yoktu.

* Alışılmışın dışında bir repertuar ile sahneye çıkan Tarkan, türkülerde de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi.

* Tarkan'ın Harbiye konserini izleyenler arasında Derin Mermerci, Cem Aydın, Fulya Terim, Buse Terim, Volkan Bahçekapılı, Tuba Ünsal, Arzu Sabancı ve Oğulcan Engin de vardı.

9 gün daha sahnede

Prodüksiyon, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla 27, 28, 30, 31 Ağustos ve 1, 9, 10, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.