Tatlı Küçük Yalancılar Büşra Develi (Selin) biyografisi.
 

Büşra Develi kimdir? Star Tv’nin yeni dizilerinden olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin oyuncularından olan Büşra Develi’yi sizler için araştırdık. Dizide Selin karakterine can verecek olan Büşra Develi ile ilgili detaylar şu şekilde.. 6 Temmuz Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor.

Kiralık Aşk ve Çilek Kokusu kadar iddialı olacak dizi Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncularını sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Dizide Selin rolünü canlandıracak olan Büşra Develi kimdir? İşte detaylar..

Büşra Develi Kimdir Kaç Yaşında Nereli?

Oyuncu 10 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü okuyarak bitirme başarısı sağlamıştır.Dış görünüş açısından 1.78 uzun boya sahip ve 54 kilodadır.Fiziği oldukça güzel olan oyuncunun burcu ise terazidir.Gözleri ve saçları aynı renkte kahverengi renktedir.Önceden herhangi bir dizide rol almayan oyuncu ilk defa Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakteri ile ekranlara gelecektir.

Dizinin kısaca konusundan bahsetmek gerekirse Yabancı ülkede gösterilen dizinin Türkiye’ye uyarlanması şeklinde olacaktır.5 çok yakın arkadaş aynı Üniversitede okumaktadılar bir gün eğlendikleri günün ardından bir arkadaşları aniden kaybolmuştur ve bu olay neticesinde diğer arkadaşları çok etkilenmiş ve hayatları bir anlamda berbat hale gelmiştir.Bu olayın sonucunda 4 arkadaş uzunca bir süre görüşmemişlerdir.4 arkadaşın yaşamış olduğu macerayı konu alan güzel bir dizi bizleri bekliyor.

Oyuncu bakalım ilk defa bir dizide oynayarak nasıl bir performans ile karşımızda olacak? bizde ekip olarak başarı dileklerimizi gönderiyoruz.