Merhaba Tolga abi...

Benim adım Yusuf Emir. Daha 13 yaşındayım. Beşiktaş’ı, sonra seni, sonra Olcay abiyi, sonra Veli abiyi, sonra Gökhan abiyi, sonra Demba Ba’yı, Atiba’yı, Motta’yı, Sosa’yı, Ersan’ı, Necip’i, Serdar abiyi çok seviyorum. Ama seni biraz daha çok seviyorum.

İlk gittiğim maçta sen yeni gelmiştin bize. O maçtan sonra abim üç kez daha beni maça götürdü uçakla ama sonra hastalandım. ‘Üşüttün’ dediler hastanedeki doktorlar ama çıkarmadılar, bir sürü iğne yaptılar. Sonra çıktım, evde yatırdılar, okula da göndermediler. Bana bir şey söylemiyorlar ama biliyorum ben her şeyi. Çok hastayım, hastanede kaldığım yerde benim gibi bir sürü çocuk var ama ben iyileşeceğim, büyüyeceğim, senin gibi kaleci olacağım.

Üç gün önce annemle, abimin yanına, Ankara’ya geldik. Abim beni sizin kaldığınız otele getirdi ama kapıdaki şişko amca almadı bizi içeri. Çok üzüldüm ama uzaktan görünce seni mutlu oldum. Annemle abim beni maça götürmedi, benim için sakıncalıymış. Beni abim Beşiktaşlı yaptı, önce hiç anlamamıştım, sadece ‘hangi takımlısın’ dediklerinde ‘Beşiktaşlıyım’ derdim. Abim okuldan kaçıp İstanbul’a maça gittiği zaman babam çok kızardı ona. O da ‘seviyorum işte’ derdi.

Neden bu kadar çok sevdiğini maç günü anladım. Abimin arkadaşları maça gitmedi, benimle televizyonda izlediler. Bir de üçlü çektirdiler bana. Bir de Melek anne gittiği zaman seni öyle görünce çok üzüldüm. Çok ağladım ama anneler çocuklarını bırakıp gitmezlermiş, öyle dedi benim annem. Melek anne de senin her zaman yanındaymış, onun için sen de üzülme Tolga abi.

Bir kere de seni rüyamda gördüm. Olcay abiyle bize gelmiştin. Koşup oynadık seninle. Bir gün Antakya’ya gelir misin Tolga abi?
Gelirsen bize de gel lütfen. Bir de senden küçücük bir şey istiyorum. Senin giydiğin, sen kokan formanı gönderir misin? Ama giymediğini değil, sen kokan formanı gönder. Seni çok seviyorum Tolga abi, Beşiktaş’ı çok seviyorum.

(Zatürre teşhisi ile 2 ay tedavi gören 13 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Yusuf Emir'in, hayranı olduğu kaleci Tolga Zengin'e yazdığı duygu dolu mektup
Tolga Zengin:Yusuf Emir’in mektubu benim kadar takım arkadaşlarımı da etkiledi. Çok önemli bir olay. İnsan sağlığı her şeyin önündedir.Mektupta kurduğu cümleler samimiyet dolu, içtenlikle yazılmış. Çok üzüldüm. Kupa maçlarının olmadığı bir hafta arasında mutlaka Antakya’ya giderek bu minik Beşiktaşlı’nın yaşamını mutlu kılmak istiyorum. Minik kalbin hayalini gerçekleştirip kendisine ben kokan formamı vereceğim)