Tom Cruise için için.

Sıcak yaz sezonunun hararetli aksiyon güzellemelerinden biri olan Mission Impossible: Rogue Nation, bu gün itibariyle sinema salonlarımıza konuk oldu. Fakat Tom Cruise'un seriye olan bağlılığı kolay kolay kopacak gibi görünmüyor! Cruise geçtiğimiz gün filmin galasında serinin yeni halkası için en kısa zamanda kolları sıvayacağını resmen duyurmuştu. Aktörün verdiği bir diğer müjde ise Yarının Sınırında filminin devam halkasıyla ilgili oldu!
 
The Daily Show'a konuk olan Cruise; serinin beyazperdedeki altıncı halkasını müjdelerken; geçtiğimiz yıl izleyicilerin beğenisini kazanan bilimkurgu filmi Yarının Sınırında'nın devam halkasının da kısa bir süre sonra yapım aşamasına geçeceğinin altını çizdi. Yine Doug Liman ve Christopher McQuarrie ikilisiyle olan işbirliğini sürdürecek gibi görünen Cruise; anlaşılan o ki beyazperdeyi uzun bir süre aksiyonsuz bırakmayacak.
 
Tom Cruise
Thomas Cruise Mapother IV (3 Temmuz 1962; Syracuse, New York) üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre ödüllü oyuncu. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir. Üç kez Akademi ödülüne aday gösterilmesine rağmen bu ödüllerden hiçbirini alamamıştır. Üç kez Altın Küre kazanmıştır. Annesi Mary öğretmen, babası Thomas ise elektrik mühendisi idi.
 
1987-1990 yılları arasında Mimi Rogers, 1990-2001 yılları arasında Nicole Kidman ile evli kalmıştır. 18 Kasım 2006 Roma'da evlendiği Katie Holmes ile 2012'nin Ağustos ayında boşanmıştır. Scientology tarikatına mensuptur. Suri adında bir kızı vardır.