rtvin'in Hopa ilçesinde yaşayan ve bir haftadır kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki 2 çocuk annesi Güler Subaşı'nın cesedi oturduğu apartmanın asansör boşluğunda bulundu.

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki Güler Subaşı'na 11 Ocak sabahından itibaren ulaşılamıyordu. Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir haftadır aranmakta olan Şubaşı'nın cesedine bugün saat 13.30 sıralarında oturduğu ilçenin Orta Mahalle Küçükali Sitesi'ndeki apartmanın asansör boşluğunda bulundu.

TELEVİZYON PROGRAMINDA SÖYLENEN SÖZ POLİSİ HAREKET GEÇİRDİ

Hopa Toplum Sağlığı Merkezi'nde çalışan Güler Subaşı, evli ve iki çocuk annesiydi. Subaşı'nın cesedinin bulunmasında kaybolmasının konu edildiği televizyon programında "Acaba asansör boşluğuna bakıldı mı ?" sorusu önemli rol oynadı. Televizyon programından hareket eden polis ekipleri bugün apartmanın asansör boşluğuna baktığında kayıp kadının cesedi buldu. Subaşı'nın cesedi polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden çıkartılarak otopsi için Hopa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.