2015 yılında burcunuz nasıl etkilenecek? Astrolog Şara Eylem Calp, 2015 yılı burç yorumlarını yaptı, yeni yılda Koç, Terazi, Akrep, İkizler, Oğlak, Yay, Başak, Balık ve Yengeç burçlarını neler bekliyor, en şanslı burç hangisi? 
Geçtiğimiz günlerde "2015 burç yorumları ve olumlamaları" isimli bir kitap çıkaran Astrolog Şara Eylem Calp, 2015'te 12 burcu, Türkiye'yi ve siyasi liderleri nelerin beklediğini internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a anlattı.

SORUMLULUK VE İŞ BİLİNCİ

Bolluk ve Bereket Şans Planeti Jüpiter 11 Ağustos 2015 yılına kadar Aslan burcunda yaşamımıza keyif ve eğlenceyi getiriyor olacak.11 Eylül 2015 itibariyle ,sorumluluk ve iş bilinciyle hareket edeceğiz. Yardımsever ve çalışkan Başak, iş disiplinini ve mükemmelliyetçi yapımızı güçlendirecek. 2015 Yılında ,Yay ,Balık ,Başak ve İkizler burçları için biraz mücadeleli bir evre sözkonusu olabilir. Terazi,Oğlak ve Yengeçler için sürpriz gelişmeler meydana gelecek...

12 BURCU NELER BEKLİYOR? 

KOÇ BURCU GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKİYOR

Sevgili Koç, bu yıl özellikle Satürn'ün Yay burcundaki etkisiyle yıla merhaba diyor olacaksınız. Hukuksal konular, yurtdışı bağlantılı işleriniz ve eğitim hayatınızla ilgili risklerden uzak durmanız gerekecek. Özellikle bu yıl yurtdışı seyahat planı yaparken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var.

20 Mart itibariyle Balık burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, ruhsal boyutunuzu etkiliyor olacak. Ruhsal bakış açınız değişebilir ve manevi yönünüzü geliştirebilirsiniz. 4 Nisan tarihinde meydana gelecek olacak Ay tutulması partnerinizle olan paylaşımlarınız adına önemli bir evreye girdiğinizi ortaya koymakta. Bu evre, yola devam mı yoksa tamam mı diyeceksiniz. 8-28 Ağustos tarihlerinde Merkür'ün konumu siz çalışkan Koç burçlarını öne taşıyor olacak. Organizasyon ve Halkla İlişkiler alanlarında başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

11 Ağustos İtibariyle Bolluk Bereket ve Şans Planeti Jüpiter 6.evinizi parlatıyor olacak. İş ve çalışma hayatınızla ilgili çok şanslı bir döneme uyanıyor olacaksınız. İş çevreniz ve arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız.

28 Eylül tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması,geçmişe bir sünger çekeceğinizi ve yaşamınıza ait iyi gitmeyen tüm konuları sonlandıracağınız anlamına gelmektedir. Belkide kendinizi hiç bu kadar özgür hissetmediniz. Her bitiş yeni bir doğumu da beraberinde getirir. Bu ay ilişkiniz adına önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Bekar Koç burçları evlilik kararı alabilirler. 13 Eylül tarihinde iş ve çalışma hayatınızı etkileyen evinizde bir Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Güneş tutulması yaşama karşı maddesel bakış açınızı sınavdan geçiriyor olacak. Özellikle çalışma hayatınız değişebilir, iş çevreniz ve iş arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Unutmayın Güneş tutulmaları fırsatları da beraberinde getirir. Jüpiterin de destek verdiği bu dönemde yaşamınızda istediğiniz fırsatı yakalamanız ümidiyle....

BOĞA BURCU MUCİZEVİ DESTEKLER ALIYOR

Sevgili Boğa, bu yıl özellikle Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle 2015 yılına merhaba diyor olacaksınız. Sizin 8.evinizi etkileyecek olacak olan Satürn, kredi, borç, miras, sağlık gibi konularda sınava tabi tutuyor olacak sizleri. Geçmişe ait borç yada alacağınız var ise bu evre karşınıza çıkabilir. Sağlığınız ile ilgili ufak tefek ameliyatlar bu evre söz konusu olabilir.

20 Mart itibariyle Balık burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, yaşamdan ümit ettiğiniz ve beklentileriniz ile ilgili konularda sizi etkiliyor olacaktır. Bu tutulmayla birlikte ,mucizevi destekler alabilirsiniz. Ayrıca sosyal yaşantınızı zenginleştireceğiniz bir ortama girebilir,sürpriz yenilikler yaşayabilirsiniz. 

4 Nisan tarihinde meydana gelecek olan parçalı Ay tutulması,iş ve çalışma hayatınızı etkiliyor olacak. İş ve çalışma hayatınızla ilgili kendinize ve ruhunuza uygun bir düzenleme yapmak isteği içerisine gireceksiniz. İş hayatınızla ilgili kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sizin 5.evinizi etkiliyor olacak. Bu evrede aşk ve çocuklarınızla ilgili çok önemli bir dönemden geçiyor olacaksınız. Güneş tutulmaları fırsatları beraberinde getirir. Aşk ve özel hayatınızla ilgili yaşamınıza sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Eylül ayı Aşk ve çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir döneme girdiğinizin müjdecisidir. 28 Eylül tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması ruhsal ve fiziksel sağlığınızı etkileyebilir. Bu tutulma sırasında kendinizi her zaman olduğundan çok daha duygusal hissedebilirsiniz.Psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacınız var. 12 Ağustos tarihinde bolluk ve bereket ve şans planeti Jüpiter 5. evinizde gülümsüyor olacak. Gerek aşk ,gerek çocuklarınız ile ilgili çok şanslı bir evreye giriyor olacaksınız.

Çocuk isteyen ve bekleyen Boğaları ,şanslı bir dönem bekliyor.Unutmayın Jüpiter bulunduğu yeri yüceltir ve şans getirir.Yaratıcı fikirlerinizin arttığı ve yaşamın keyifli yönleriyle karşılaştığınız bu dönemi çok iyi değerlendirin.

İKİZLER BURCU KARİYER FIRSATINI YAKALIYOR

Sevgili İkizler, bu yıl özellikle Satürn'ün Yay burcundaki transiti sizin ,7.evinizi etkiliyor olacak. Eşiniz,Ortağınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızla ilgili sınavdan geçeceğinizi söyleyebilirim.
20 Mart itibariyle Kariyer evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması,toplumsal statü ve mesleki konularda yaşamınıza dair çok büyük bir gelişim yaşayacağınızı göstermektedir.

İş kariyerinizle ilgili beklediğiniz fırsat kapınıza kadar gelebilir.Uzun süredir verdiğiniz mücadelenizin sonucunu alabilirsiniz.Değişimler aylar içinde aşama aşama meydana gelebilir.Bu evreyi çok iyi değerlendirmeniz dileğiyle...

4 Nisan tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması, aşk ve çocuk evinizi etkiliyor olacak. Tutulmayla birlikte sizi zorlayan her konuyu masaya yatıracak ve sonlandırma kararı alacaksınız. Sevgilinizle olan paylaşımınız sizi tatmin etmiyorsa ciddi bir kararla bitirebilirsiniz. Eğer partnerinize ve ilişkinize olan inancınız yüksek ise sahip olduğunuz değerleri yücelteceksiniz. 12 Ağustos itibariyle Bolluk ve Şans planeti Jüpiter 4.evinizde hareketini sürdürecektir. Evinizin ve yuvanızın değerini yoğun hissedeceğiniz bu evreyi iyi değerlendirin.

13 Eylül tarihinde aile ve yuva evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması çok güçlü bir enerjiyle sizleri etkiliyor olacak. Bu evre evinizi farklı bir yere taşıma kararı alabilirsiniz. Yapacağınız yenilik size şans ile gelecektir. Ailemiz ve Evimiz ile ilgili konularda hareketlilik olacaktır. 28 Eylülde meydana gelecek olan Ay tutulması,sosyal çevrenizde bazı değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

YENGEÇ BURCU BOL BOL SEYAHAT EDİYOR

Sevgili Yengeç, 2015 Yılına disiplin planeti Satürn'ün 6.evinizdeki etkisiyle giriyor olacaksınız. İş hayatınız ,iş arkadaşlarınız,sağlığınız 2,5 yıl sınava tabi tutuluyor olacak. Yaşamdan destek almadığınızı ve bazen yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Önemli olan Satürn'ün kurallarına göre hareket etmenizdir.

20 Mart itibariyle Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması eğitim sektöründe çalışan Yengeç burçları için olumlu bir dönemin başlangıcı olabilir. Özellikle Yurtdışı seyahatleriniz ve ticari girişimleriniz adına pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz, 4 Nisan tarihinde meydana gelecek olan parçalı Ay tutulması, otorite konumda bulunan kişilerle olan iletişime özen göstermeniz gerekmektedir. Kariyerinizle ilgili ani değişim ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu evre duygu kontrolünüzü sağlamanızda fayda var.

Ağustos ayı satürnün ileri hareketiyle aşk hayatınızda biraz daha sorgulamalardan uzak ve önünüze baktığınız, akışı hissederek yaşadığınız bir döneme uyandığınızın habercisi olacak.

12 Ağustos tarihinde Bolluk ve Bereket ve Şans planeti Jüpiter 3. evinizde gülümsüyor olacak. Bu evre bol bol sevdiğinizle birlikte keyifli seyahatlere çıkabilirsiniz. Unutmayın Jüpiter bulunduğu yeri yüceltir ve şans getirir.Yaratıcı fikirlerinizin arttığı ve yaşamın keyifli yönleriyle karşılaştığınız bu dönemi çok iyi değerlendirin.

13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sizin 3.evinizi etkiliyor olacak.Bu evrede yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçiriyor olacaksınız.Partnerinizle hayal ettiğiniz bir seyahat planınızı uygulayabilirsiniz. Güneş Tutulmaları fırsatları beraberinde getirir. Aşk ve özel hayatınızla ilgili yaşamınıza sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz.

28 Eylül de Koç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması,sizin kariyer evinizi etkiliyor olacak. Uzun zamandır yapmış olduğunuz işinizle ilgili değişimler sözkonusu olabilir. Üstlerinizle olan iletişiminize bu dönem dikkatlice yaklaşmanızda fayda var. Toplumdaki yeriniz ve statünüz adına kendinizi bütün göreceğiniz bir değişim yaşanabilir...

ASLAN BURCU MADDİ AÇIDAN ŞANSLI

Sevgili Aslan,2015 yılına Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle merhaba diyor  olacaksınız. Özellikle,Aşk ve çocuk ,evinizi etkileyecek olan Satürn bu konularda size ciddi sorumluluklar verecektir. Siz aşk çocuklarısınız fakat,2,5 yıl en büyük sınavınız da aşk olacaktır. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Unutmayın Satürn bir öğretmendir ve iyi bir öğrenci olmaya bakın....

20 Mart itibariyle Balık burcunda sekizinci evinizde meydana gelecek olan Güneş tutulması, miras ve çevrenizin mali kaynakları adına önemli çözülmeler yaşayacağınızın bir göstergesi olacaktır.
Maddi kaynaklarınız ile ilgili beklediğiniz fırsat kapınıza kadar gelebilir. Uzun süredir verdiğiniz mücadelenizin sonucunu alabilirsiniz. Değişimler aylar içinde aşama aşama meydana gelebilir. Bu evreyi çok iyi değerlendirmeniz dileğiyle....

4 Nisan tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması iletişim evinizi etkiliyor olacak. Tutulmayla birlikte sizi zorlayan her konuyu masaya yatıracak ve sonlandırma kararı alacaksınız. Maceraperest ruhunuz aktive olabilir.

12 Ağustos tarihinde bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter para evinizi ziyaret edecektir.Maddi açıdan çok şanslı bir döneme giriyor olacaksınız. Mali gelirinizi arttıracağınız bir çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül tarihinde meydana gelecek olan Güneş tutulması ,maddi kaynaklarınız açısından çok önemli bir evreye uyandığınızın habercisi olacaktır.Unutmayın Güneş tutulmaları yaşamsal fırsatlarıda beraberinde getirir.

28 Eylül tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması,İthalat ve İhracat ile ilgili işleriniz adına tamamlanmalara sebep verebilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ile ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU 2015 YILININ EN ŞANSLI BURCU

Sevgili Başak, 2015 yılı Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle karşılıyor olacaksınız. Bu yıl özellikle Ailevi sorumluluğunuz artabilir. Toprak, arsa ve ev ile ilgili konular gündemde olabilir. Aile büyükleriniz ile ilgili sağlık sorunu söz konusu olabilir ve siz destek verebilirsiniz...

20 Mart tarihinde karşıt burcunuzda meydana gelecek olan Güneş tutulması, partnerinizle olan ilişkiniz adına ciddi kararlar almanıza sebep verebilir. Eğer mevcut ilişkiniz iyi gidiyorsa evlilik kararı alabilirsiniz. Olumsuz giden ilişkiler bu evre sonlanabilir. Güneş tutulmaları yaşamınızdaki çözüm yollarını ve fırsatları önünüze serer...

4 Nisanda para evinizde Ay tutulması meydana gelecektir. Bu tutulma kişisel kaynaklarınızla ilgili değişimler yaşamanıza sebep verebilir. Maddi gelirinizi arttırmak adına ,farklı alanlara yönelebilirsiniz. Alma verme dengesini sağlayabilirsiniz. 

12 Ağustos 2015 yılına kadar Bolluk Bereket ve Şans Planeti Jüpiter 12.evinizi etkiledi. Ruhsal açıdan olgunluğa kavuştuğunuz, iç aleminizi zenginleştireceğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Bu dönem geçmişte iyilik yaptığınız dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. 12 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Bereket yıldızı burcunuzda hareket edecektir. 2015 Yılının en şanslı burcu siz olacaksınız. Gizli bir güç tarafından korunuyor olacaksınız... 

Bu yıl Bekar Başak burçları ,evlilik teklifleri alacaklar. 13 Eylül tarihinde ,iş ve çalışma hayatınızı etkileyen evinizde bir Güneş Tutulması yaşayacaksınız.Güneş tutulması yaşama karşı maddesel bakış açınızı sınavdan geçiriyor olacak.Özellikle çalışma hayatınız değişebilir. İş çevreniz ve iş arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Unutmayın Güneş tutulmaları fırsatları da beraberinde getirir.Jüpiterinde destek verdiği bu dönemde yaşamınızda istediğiniz fırsatı yakalamanız ümidiyle....

28 Eylül tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması, geçmişe bir sünger çekeceğinizi ve yaşamınıza ait iyi gitmeyen tüm konuları sonlandıracağınız anlamına gelmektedir.
Belkide kendinizi hiç bu kadar özgür hissetmediniz. Her bitiş ,yeni bir doğumu da beraberinde getirir. Bu ay ilişkiniz adına önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

TERAZİ BURCU HAYATININ AŞKIYLA TANIŞIYOR

Sevgili Terazi,Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle 2015 yılına uyanıyor olacaksınız. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınız ve ticari anlaşmalarınız adına sınava tabi tutulduğunuz bir evreye girdiniz.

20 Mart itibariyle kariyer evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması,iş hayatınız ve mesleki konularda yaşamınıza dair çok büyük bir gelişim yaşayacağınızı göstermektedir.

İş kariyerinizle ilgili beklediğiniz fırsat kapınıza kadar gelebilir. Uzun süredir verdiğiniz mücadelenizin sonucunu alabilirsiniz. Değişimler aylar içinde aşama aşama meydana gelebilir. Bu evreyi çok iyi değerlendirmelisiniz. Güneş tutulmaları fırsatları da beraberinde getirir. Çalışma ve iş hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler meydana gelebilir. İş hayatınıza dair çok önemli bir proje gerçekleşebilir. 4 Nisan tarihinde parçalı Ay tutulması burcunuzda meydana gelecektir. Tutulmayla birlikte sizi zorlayan her konuyu masaya yatıracak ve sonlandırma kararı alacaksınız. Sevgilinizle olan paylaşımınız sizi tatmin etmiyorsa ciddi bir kararla bitirebilirsiniz. Eğer partnerinize ve ilişkinize olan inancınız yüksek ise sahip olduğunuz değerleri yücelteceksiniz. Yaşamınıza dair gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu saptayacaksınız.

Nisan ayı içinde partnerinizle uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Bekar Terazi burçları çıktıkları seyahat sırasında kalbini çalacak kişiyle tanışabilirler. 12 Ağustos itibariyle Bolluk ve Şans planeti Jüpiter 12 evinizde hareketini sürdürecektir. Ruhsal boyutunuzun güçlendiği, iç sesinizi daha fazla dinlediğiniz biraz daha içe dönüş yoluyla yaşamı keşfettiğiniz bir evreye uyanıyor olacaksınız.

Bu evrede kendinizi ruhani bir güç tarafından korunuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Eylül ayında enerjiler çok güçlü olacak. 13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, 28 Eylül tarihinde Koç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması çok yoğun bir enerjiyi açığa çıkarıyor olacak...

13 Eylül tarihinde 12.evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması çok güçlü bir enerjiyle sizleri etkiliyor olacak. Bu evre iç aleminizi zenginleştireceğiniz, yepyeni bir evreye uyanacaksınız. Dostunuzu ve düşmanınızı tanıdığınız bir döneme uyanıyor olacaksınız... Duygularınız çok yoğunlaşabilir, yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. 28 Eylülde karşıt burcunuzda meydana gelecek olan Ay tutulması, eşiniz ve partnerinizle olan ilişkinizi etkiliyor olacak. Bu evre bekar Terazi burçları evlilik kararı alabilirler. Mevcut ilişkiniz adına soru işaretleri yaşıyorsanız, Ay tutulması ilişkinizi sonlandırma kararı almanızı hızlandıracak enerjiye sahip olmanızı sağlayacak.

AKREP BURCU'NA AŞK SÜRPRİZİ

Sevgili Akrep,2015 yılı Satürn'ün Yay burcunda 2.evinizi etkiliyor olacak. Maddi kaynaklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, bütçenizde daralma söz konusu olabilir. Eğer iyi bir bütçe ayarlaması yaparsanız,Satürn'ün zorlu etkisini pozitif şekilde dönüştürebilirsiniz.

20 Mart tarihinde Balık burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ,yaşamınızda beklediğiniz bir çok fırsatıda beraberinde getirecektir. Aşk hayatınız ve çocuklarınız adına sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Anne olmak isteyen Akrep burçları ,hamilelik haberleriyle karşılaşabilirler.
Ayrıca bekar Akrep burçları ,yaşamlarını birleştirecekleri partnerleriyle karşılaşabilirler. 4 Nisan 2015 tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması, 12.evinizi etkiliyor olacaktır. Gizli kapaklı konuların açığa çıkabilir. Dostunuzu ve düşmanınızı tanıyabileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

Ruhsal açıdan kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Unutmayın,tutulma yaşamınıza dair iyi gitmeyen bazı konuların sonlanması adına size fırsat tanıyacaktır. Ay tutulmalarında enerji çok yoğundur. Nisan ayı aşk ve özel yaşamınıza dair bir çok konuda çok daha duyarlı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bolluk ve Bereket Şans planeti Jüpiter,12 Ağustos itibariyle 11.evinizde sizlere bereketini sunuyor olacak. Sosyal çevrenizin genişlediği bu dönem,yaşamınızda maddi manevi destek alacağınız kişilerle temas içerisinde bulunabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sizin 11.evinizi etkiliyor olacak. Bu evrede yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçiriyor olacaksınız.Güneş tutulmaları yaşamsal fırsatları da beraberinde getirir. Bu evre çok büyük organizasyonların içinde olabilirsiniz. Çevrenizin sürpriz desteğiyle hayal ettiğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Aşk ve özel hayatınızla ilgili yaşamınıza sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz.

28 Eylül de Koç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması,sizin 6.evinizi etkiliyor olacaktır. İş yaşamınızda kendinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Ruhunuza hitap edecek bir mesleği icra etmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve çevreniz adına değişimler meydana gelebilir...

YAY BURCU GAYRIMENKUL ALIYOR

Sevgili Yay,2015 yılına disiplin planeti Satürn'ün burcunuzdaki hareketiyle merhaba diyor olacaksınız. Bu yıl siz rahat hareket eden Yay burçlarını biraz kısıtlamalar bekliyor olacak. Özellikle,sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi yeniden yapılandırıyor olacaksınız. Hayata karşı olan bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Biraz daha yaşama sert bakabilirsiniz.

20 Mart tarihinde Balık burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması 4.evinizi etkiliyor olacak. Güneş tutulmasıyla birlikte yaşadığınız ev yada yuvanızla ilgili pozitif gelişmeler meydana gelebilir.
Bu evre almak istediğiniz gayrımenkule sahip olabilirsiniz.

4 Nisan tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması 11.evinizi etkiliyor olacaktır.
Tutulmayla birlikte sizi zorlayan her konuyu masaya yatıracak ve sonlandırma kararı alacaksınız. Özellikle Ay tutulması itibariyle gerçekten size değer veren kişilerle bir arada olmayı tercih edeceksiniz. Çevrenizde size uygun olmayan kişileri ayıklama kararı alabilirsiniz.

Bolluk bereket ve şans planeti Jüpiter 12 Ağustos itibariyle 10.evinizi şenlendiriyor olacak. Toplumun dikkatini üzerinize çekeceğiniz, kendinize olan güven duygunuzun arttığı, aile büyükleriyle bir araya geldiğiniz bir evreye uyanıyor olacaksınız.

Bu ay uzak yolculuklar ve yerleşimle ilgili konular gündemde olabilir. İlişkisi olmayan Yay burçları farklı kültürden bir eş edinebilirler. Ya da uzaklardaki sevgili gündeme gelebilir. 13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, kariyer evinizi etkiliyor olacak. Mesleki yaşamınızla ilgili çok önemli bir gelişim meydana gelebilir. Şimdiye kadar beklediğiniz bir iş fırsatı kapınızı çalabilir. Unutmayın Güneş tutulmaları yaşamsal fırsatları da beraberinde getirir.
Eylül ayı kariyerinize odaklandığınız bir dönemi vurgulamaktadır.

28 Eylül tarihinde Koç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması aşk hayatınızı etkiliyor olacak. İçinizdeki çocuk adeta tekrar ortaya çıkabilir. Bu evre yaşamınızda değiştirmek istediğiniz her konuyu kökten değiştereceksiniz. Eğer ilişkiniz istediğiniz gibi gitmiyor ise ayrılık kararı alabilirsiniz. Çocuğunuz ile ilgili temalar ön planda olabilir.

OĞLAK BURCU DÜNYA TURUNA ÇIKIYOR

Sevgili Oğlak, 2015 yılına Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle merhaba diyeceksiniz. Özellikle bu transit ruhsal açıdan olgunlaşmanızı sağlıyor olacak. Bilinçaltı çalışmaları yapmanız, psikolojik destek almanız gerebilir. İç dünyanızla baş başa kalma isteği, aşırı yalnızlık duygusu gibi durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi ve ruhsal boyutunuzu güçlendireceğiniz bir evreye uyandınız...

20 Mart tarihinde meydana gelecek olan Güneş Tutulması, kısa süreli ve yoğun bir iş seyahatini gündeme getirebilir. Özellikle rutin günlük işlerinizle ilgili kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Güneş tutulması ile birlikte iş hayatınız adına size ait olmayan ve olması gereken kadersel çark dönmeye başlayacaktır. Kişisel bağlantılarınız artacak ve size destek verecek kişiler ile iletişime geçeceksiniz.

4 Nisan tarihinde Terazi burcunda kariyer evinizde meydana gelecek olan Ay tutulması işiniz ve toplumsal statünüzle ilgili beklentilerinizin değişime uğramasına sebep verebilir. Kariyerinizi ve bulunduğunuz pozisyonu sorguluyor olabilirsiniz. Sizi yansıtacak bir işi tercih edebilirsiniz. Patronunuz veya üstlerinizle anlamsız gerginlikler oluşabilir. Bu Tutulma ile birlikte kendinizi çok daha özgürce ifade etmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda değişimler meydana gelebilir..

12 Ağustos itibariyle Başak burcunda hareket edecek olan bolluk ve bereket planeti Jüpiter, 9.evinizi şenlendiriyor olacak. Bu evre muhteşem seyahat planları yapabilirsiniz. Sevdiğiniz ile birlikte dünya turuna çıkabilirsiniz. Bekar olan Oğlak burçları katılmış oldukları seyahat turları esnasında hayatlarının aşkıyla tanışabilirler...

13 Eylül tarihinde 9. evinizde bir Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Güneş tutulması itibariyle iş hayatınız ile ilglili uzun seyahatlere çıkabilirsiniz. Medya ve yayıncılık alanında çalışma yapan Oğlak burçları yaşamlarında çok önemli bir şansı yakalıyor olabilirler. Unutmayın Güneş tutulmaları fırsatları da beraberinde getirir.

28 Eylül tarihinde Koç burcunda 4.evinizde meydana gelecek olan Ay tutulması,ev ve gayrimenkul ile ilgili konularda önemli bir sonuçlanma yaşayacağınızı göstermektedir. Bu evre satmak istediğiniz bir mülkünüzü elden çıkarabilirsiniz. Yada almak istediğiniz konuta kavuşabilirsiniz. Jüpiterin de destek verdiği bu dönemde ,yaşamınızda istediğiniz fırsatı yakalamanız ümidiyle....

KOVA BURCU'NUN EĞLENCE YILI

Sevgili Kova, 2015 Yılına Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle karşılıyor olacaksınız. 11. evinizi etkileyecek olan Satürn, özellikle sosyal yaşantınızla ilgili güçlü bir eleme yapmanızı sağlıyor olacak. Önemli organizasyonlar ve eğlence ortamları 2,5 yıl size uzak gelecek.

20 Mart itibariyle 2. evinizde meydana gelecek olan Güneş Tutulması, maddi kaynaklarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayacağınızın bir göstergesi olacaktır. Yaşamınızda maddi manevi değerler ile ilgili çok ciddi değişim ve gelişimler meydana gelebilir. Maddi kaynaklarınız ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Unutmayın Güneş tutulmaları yaşamımızda bir çok fırsatı da beraberinde getirmektedir.

4 Nisan tarihinde parçalı Ay tutulması burcunuzda meydana gelecektir. Tutulmayla birlikte sizi zorlayan her konuyu masaya yatıracak ve sonlandırma kararı alacaksınız. Özellikle hayata bakışınız ile ilgili bir takım değişiklikler meydana gelebilir. İnançlarınız ve yaşamsal prensipleriniz de farklılıklar oluşabilir. Sevdiğiniz ile birlikte uzun yolculuklara çıkma kararı alabilirsiniz.
12 Ağustos itibariyle Bolluk ve Şans planeti Jüpiter 8. evinizde hareketini sürdürecektir. Spritüel konular bu evre merakınız olabilir. Ruhsal ve manevi konulara biraz daha önem vereceksiniz. Eşinizle olan bağlarınızın çok daha güçlendiği bir evreye giriyorsunuz.

13 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması eşinizle birlikte sahip olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşayacağınızı göstermektedir. Bu dönem miras ve nafaka ile ilgili işleriniz adına önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. 28 Eylül tarihinde ,iş amaçlı seyahat planı gündeme gelebilir. Bu dönem, reklam, halkla İlişkiler ve organizasyon işleriniz ile ilgili şanslı bir evreye gireceksiniz....

BALIK BURCU YENİLENİYOR

Sevgili Balık,2015 yılına Satürn'ün Yay burcundaki transitiyle merhaba diyor olacaksınız. 2,5 yıl İş ve kariyerinizle ilgili konularda sınavdan geçiyor olacaksınız. Çok daha disiplinli bir şekilde çalışma yapacak, kariyeriniz adına ciddi efor sarf edeceksiniz.

20 Mart tarihinde Balık burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması yaşamınızda beklediğiniz bir çok fırsatıda beraberinde getirecektir. Aşk hayatınız adına sürpriz gelişmeler meydana gelebilir.
Burcunuzda meydana gelecek olan Güneş tutulması, yaşamınızın her köşesine hatta ruhsal dünyanıza dahi yenilik getirecektir. Yenilendiğiniz ve farkındalığınızın arttığı bir döneme uyanmaktasınız.

İletişim planeti Merkür,14 Mart-1 Nisan arası burcunuzda seyrini sürdürecektir. Bu evre ilham gücünüz ile çevrenizi büyüleyeceksiniz...

4 Nisan 2015 tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması 8.evinizi etkiliyor olacaktır. Ruhsal açıdan kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Unutmayın, tutulma yaşamınıza dair iyi gitmeyen bazı konuların sonlanması adına size fırsat tanıyacaktır. Ay tutulmalarında enerji çok yoğundur. Duygusal ilişkide bulunduğunuz partneriniz ile ilgili yaşamınıza dair kararlar alabilirsiniz. Nisan ayı aşk ve özel yaşamınıza dair bir çok konuda çok daha duyarlı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Venüs'ün 4.evinizdeki seyri,yuvanız ve ailenizin yaşamınızdaki önemini bir kez daha vurguluyor olacak.

12 Ağustos itibariyle Bolluk ve Bereket planeti Jüpiter 7.evinizi şenlendiriyor olacak. Geleceğe yönelik hedeflerinizin gerçekleşeceği, çevrenizin ve partnerinizin desteğini alacağınız harika bir evreye girmektesiniz. Bu dönem sürpriz evlilikler meydana gelebilir. Merkür'ün 8-28 Ağustos arası 7.evinizdeki hareketi evlilik tarihini alacağınız en uygun dönem olduğunu göstermektedir.
1
3 Eylül tarihinde Başak burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması sizin 7.evinizi etkiliyor olacak. Bu evrede yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçiriyor olacaksınız. Güneş tutulmaları yaşamsal fırsatları da beraberinde getirir. Bu evre bekar olan Balık burçları dünya evine girebilirler. Eğer mevcut ilişkiniz adına sıkıntılar yaşıyorsanız bu dönem ayrılık kararı alabilirsiniz.
Aşk ve özel hayatınızla ilgili yaşamınıza sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz.

28 Eylül de Koç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması sizin 2.evinizi etkiliyor olacaktır. Bu evre kişisel kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bütçe ayarlamasına gidebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni bir sayfa oluşabilir.

2015 YILINDA TÜRKİYE'Yİ NELER BEKLİYOR? 

2015 Yılında Ülkemiz en çok para politikaları konularında ciddi bir etkiye giriyor. Dünyadaki para politikalarının ciddi boyutta değiştiği bu evre ülkemizi de etki altına alıyor olacak. Döviz ve altın piyasasında çalkantılar olabilir. Satürn'ün Yay burcundaki transiti ülkemizi 2,5 yıl boyunca dini liderler ve kurumlar konusunda büyük bir değişime sürüklüyor olacak. Ufak tefek baskılar,din ile ilgili konularda yaptırımlar meydana gelebilir. Mart ayı itibariyle gayrimenkul sektöründe olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

2015 YILINDA LİDERLERİ NELER BEKLİYOR?

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, sağlık konusunda ağır bir sınavdan geçecek. Bu yl sağlık sıkıntıları adına ciddi bir tedavi yöndemine başvurabilir. Özellikle Nisan ayında ciddi bir sağlık sorunu ile karşılaşabilir.

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU

Başbakanımız Davutoğlu Balık burcudur. Transit haritasına baktığımızda 2015 yılının ilk yarısı sorumluluk bilincinin artacağını ve dış ülke komşularımızla olan bağlantılarımızla ilgili kritik bir evreden geçeceğini gösteriyor. Yılın ikinci yarısı itibariyle destek evinin güç kazandığını belirtebilirim.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

17 Aralık 1948 doğumlu Kılıçtaroğlu bir yay burcu olarak ,2015 yılına Satürnün enerjisiyle merhaba diyor olacak. 2,5 yıl ciddi bir sınavdan geçeceğini ve zorlu bir evreden geçtiğini paylaşmak isterim. Yılın ilk yarısı parti içinde sıkıntılar meydana gelebilir. İkinci yarısı çok daha disiplinli hareket etmek durumunda kalacak.

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ

1 Ocak 1948 doğumlu Bahçeli'nin yılın ilk yarısı bir içe dönüş yaşadığını belirtebilirim. Yılın ikinci yarısı atağa çıkacağını ve Eylül ayı içerisinde sağlık sorununa dikkat etmesi gerektiğini belirtmek isterim.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI SELAHATTİN DEMİRTAŞ

Demirtaş,10 Nisan 1973 doğumlu bir lider. Koç burcunun inatçı kişiliğine ve hırsına sahip. 2015 yılında biraz daha mantıklı adımlar atmak zorunda. Yurtdışı kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Bu yıl zorlanmalar yaşayabilir.
Editör: TE Bilişim