Ünlü isimler tarafından babalar günü mesajı yayınlandı.

Hamdi Aalkan
7 gün 24 saat çalışan bir baba olarak, tüm emekli ve emekçi babaların "babalar günü" kutlu olsun.(bize hergün Pazartesi)
 
Gülben  Ergen
Babana hasretin hayat boyu hasretlerin olur. Açık kapatmaya çalışırsın sırtladığın noksan taraflarınla... #BabalarGünü
 
Ebru  Gündeş
Babalar Gününüz kutlu olsun
Ve lütfen unutmayalım çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yanında yoksanız bu onları acıtır ve sizden uzak ama çok uzaklara götürür.
 
Nurgül Yeşilçay
Çocuklarına hem analık hem babalık yapan bütün annelerin babalar günü kutlu olsun torunlarına babalık yapan bütün dedelerin ve tabii ki babaların babalar günü kutlu olsun.
 
Mesut Yar
Babalar gününüzü kutlarım. Babası olmayanlara sabır, olanlara ömür dilerim. Sevgilerimle...
 
Cem Yılmaz
Babalar !
 
Ece Erken
Benim canım babam,aslan babam,yakışıklı babam...çocukluğumdan beri imkanı dahilinde ne istersem yaptın,olmadı oldurdun,haksızda olsam hep yanımda oldun,ağladım ağladın,ben mutluyken sen daha mutluydun,dik başlı olmasam senin doğrularınla hiç yanlışım olmazdı:(benim dert ortağım canım babam seni çok seviyorum,Allahım sana uzun ömürler versin,başımdan eksik etmesin dev çınarım benim.
 
Sinan Akçıl
Bardağı yere atıp bana "hadi notasını bas"dediginde cok kucuktum,seni anlamiyordum,kiziyordum hatta!aslında Genlerini test ediyormuşsun,hersey benim gelecegim icinmis,İcindeki dev şefkati herkes goremez goren de senden vazgecemez sayin profesor doktor Babacığım..Önünde eğileceğim "tek"müzik adamı demistim senin icin...Bu laf sonsuza kadar geçerlidir...Tüm Babaların bu özel günü kutlu olsun.
 
Alex de Souza
Babalar gunun kutlu olsun
 
Buse Terim
Her koşulda yanımda olan kahramanım, canım babam başta olmak üzere tüm babaların #BabalarGünü'nü kutlarım! 
 
Behzat Uygur
Babamsın.. ne mutlu ustamsın!