Magazin dünyasında şok etkisi yaratan gelişme, Jandarmanın, Selim Erdoğan’ın Bozburun mahallesindeki kiracısı olduğu villasında uyuşturucu malzemesi yetiştirip, sattığı yönündeki istihbaratı almasıyla başladı. ‘Alçı’ ve ‘Engel’ adlı narkotik köpekleriyle eve baskın yapan jandarma ekipleri, bir odada tamamen uyuşturucu yetiştirmek, kurutmak, muhafaza etmek üzere kurulmuş düzenekle karşılaştı. Aramalar sırasında da çoğu kavanozlar içinde ve paketlenmiş halde 840 gram esrar bulundu.
 
GÜLEREK GİRDİ TUTUKLANARAK ÇIKTI

Gözaltına alınan Selim Erdoğan, ifade işlemlerinin ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi. Erdoğan, jandarma eşliğinde gülümseyerek girdiği adliyedeki yaklaşık 3 saat süren duruşmanın ardından uyuşturucu imal edip, satmak suçundan tutuklandı.
 
TECRÜBELİ DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU

1996-2003 yılları arasında rol aldığı “Çiçek Taksi”yle ünlenen Erdoğan, “Kurtlar Vadisi”, “Adanalı”, “Arka Sokaklar” gibi çok sayıda popüler televizyon dizilerinde de görev aldı. 45 yaşındaki Erdoğan, “Eşikiya”, “Hokkabaz”, “Vizontele Tuuba”’nın da aralarında bulunduğu 14 sinema filminde de oyuncu olarak görev yaptı.