Bu hafta yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde eski yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta’nın, Demirören’in listesine girip girmeyeceği merak edilirken, dün internet sitelerine düşen bir haber gündemi uzun süre meşgul etti.

Trabzonspor’un son seçiminde başkan adayı aynı zamanda Medical Park Basketbol takımının da sponsoru olan Muharrem Usta’nın Yıldırım Demirören’in listesinde yer alacağı haberleri gündeme oturdu.

Sporx.com’da yer alan haberde İbrahim Hacıosmanoğlu ile Yıldırım Demirören’in buluştuğu ve Muharrem Usta’nın Yıldırım Demirören’in listesinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olacağı iddia edildi. Bu iddiaya olayın muhatabı olan Muharrem Usta sosyal medya hesabı twitter üzerinden cevap verirken tepkisini de dile getirdi.

Usta, yaptığı açıklamada, “TFF listesiyle hiçbir ilgim yoktur. Trabzonspor için adı geçen İbrahim Usta ile soyadımın aynı olması nedeniyle kasıtlı yapılan haberleri kınıyorum” ifadelerine yer verdi. Sporx internet sitesi de daha sonra Muharrem Usta ismini, İbrahim Usta olarak değiştirdi.