Ağaoğlu'ndan Çalımbay Açıklaması

Abone Ol

Anadolu Ajansı’nın Spor Masası programına konuk olan Ahmet Ağaoğlu, Rıza Çalımbay’ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şu ifadelere yer verdi;

‘’Şuanda kulübün mevcut yapısı içinde teknik konularda çalışma yapmak, alt yapı oluşturmak, as başkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Koordinatörümüz Özkan Sümer’in tasarrufunda.. Onların yapacağı görüşmeler. Rıza hoca olsun, Özkan hoca olsun.. Belirli noktaya geldikten sonra yönetime gelecek. Onla alakalı olarak net söylüyorum. Benim kafamda düşünce oluşmuş değil. Düşüncenin oluşması için elimize veriler gelmesi, görüşmelerin neticeleri gelsin. Rıza hoca diyecek ki, ben bu kadar.. 

Trabzon zor yerdir çalışmak... Yerel medya baskısı.. 

Herkes biliyor futbolu.. Farklı bakış açılarından baktıkları için farklı şekilde eleştiriyor. Çalışmak için o kadar kolay yer değil Trabzon.. 

Bu sadece sizin kararınızla sınırlı değil. Karşınızdaki oyuncunun ve teknik direktörün nasıl bakış açısına sahip olduğunu düşüncelerini bilmeniz lazım. O konuyla ilgili olarak yetki ve sorumlular bire bir görüşmeler yapıyor.''

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }