PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) Ne Kadar Oldu? Steam Güncel İndirimleri

Abone Ol

Steam'da en fazla oynanan oyunlar arasında bulunan PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) bugün ilk defa indirime girdi. Oyuncuların severek oynadığı ve mobil platformlarda en fazla oynanan oyunlar arasında ilk sırada olan PUBG, yeni güncellemeler ve haritalar ile oyuncu sayısını daha fazla arttırdı. Oyunun yapımcısı yeni güncellemeler uygulanacak olduğunu açıklarken Steam kullanıcılara bir sürpriz yaptı ve oyunun 69 TL olan fiyatında %33 oranında indirime giderek oyunu 46.23 TL fiyata indirdi. 5 Temmuz 2018 tarihine kadar geçerli olacak indirim süresi boyunca oyuncular 46.23 TL ödeyerek oyunu satın alabilirler.

10 Milyondan Daha Fazla Oyuncu

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) oyuncu sayısı hakkında son sayı ile ilgili bir bilgi olmamasına rağmen oyunun geçtiğimiz aylarda kullanıcı sayısının 10 milyon olduğu açıklanmıştı. İndirime girmesi dolayısı ile daha fazla kullanıcının oyunu satın alacak olduğu düşünüldüğünde bu fiyata, böyle bir oyunu almak için pek fazla beklemek gerekmez. Oyunu satın alma aşamasında yoğunluk dolayısı ile sorunlar yaşamanız durumunda endişe etmeyin, birkaç dakika sonra oyun Steam hesabınızda eğer kredi kartınızdan veya banka kartınızdan gerekli oyun ücreti kesildi ise hesabınıza tanımlanacaktır. Oyunun ilk aşamada kolay modunda oynamak daha fazla rahatlık sunabilir.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }