Trabzonspor'da İki Futbolcu Arasında Gergin Anlar

Abone Ol

Bordo mavililerin milli arayı iyi değerlendirmek için gittiği Antalya’da hazırlıklarına devam ediyor. Kampın 3.gününe kadar futbolcular arasında ki olumlu diyalog dikkat çekerken bu sabah yapılan antrenmanda istenmeyen anlar yaşandı.

Çift kale maç antrenmanında Volkan Şen kalktığı atakta top dışarı çıktı. Bunun üzerine korner kullanmak isteyen Volkan Şen, Rodallega korner olmadığını söyledi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan sözlü tartışma bir süre devam etti.

Ortasaha yayına kadar devam eden tartışmayı Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay sonlandırdı. İkiliyle konuşan Çalımbay, Trabzonspor’da bu tür olayların yaşanamaması gerektiği hırslı olduklarından dolayı bu tür tartışmaların normal olabileceğini anlattı. Bu sözlerin üzerine antrenör Mehmet Yılmaz araya girerek Volkan Şen’i Rodallaga’dan uzaklaştırması dikkat çekti.

61saat / Hasan Tuncel

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }