Rıza Çalımbay'dan Forma İstiyor

Abone Ol

Trabzonspor’un sezon başında Marsilya’dan 2 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Tomas Hubocan, son yapılan antrenmanda hırsı ve formayı arzulayan yapısıyla dikkat çekti. Slovakya milli takımında 11’de forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, dünkü antrenmanda takımın en iyilerindendi. Ayağa basan, alanı daraltan görüntüsü ile Rıza Çalımbay’a Osmanlı maçında ilk 11 için mesaj gönderen Hubocan, antrenmanlarda formasını giydiği yeşil takıma skor anlamında da katkıda bulundu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın, daha önce yaşadığı sakatlık ve ardından Slovakya milli takımı kampına katılması sebebiyle fazla göremediği Hubocan’ın bu görüntüsünü beğenirken, antrenmanda da “Bravo Tomas” diyerek oyuncusunu motive etti. Tecrübeli oyuncu ayrıca yaptığı kritik müdahalerle de takım arkadaşları tarafından birçok kez tebrik edildi. Hubocan, Trabzonspor’da şimdiye kadar 2 karşılaşmada (Beşiktaş ve Akhisar) 90 dakika forma giyerken, Galatasaray maçında 2 dakika forma giydi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }