Trabzon Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Yeni Yıla Böyle Girdi

Abone Ol

2007 yılından beri geleneksel olarak düzenlenilen 1 Ocak geleneksel hamsi günü bu yıl da TDF Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Trabzon sevdalısı gençlerin hamsi eşliğinde hasbıhaline CHP Grup Başkanvekili Sn. Akif Hamzaçebi, AK Parti İstanbul Milletvekili Sn. Ahmet Hamdi Çamlı, Eski vekillerimizden Sn. Faik Tunay, Gaziosmanpaşa Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sn. Serdar Kızıldağ, Tdf Genel başkan vekili Ali riza balci, Tdf Genel başkan yardımcısı yusuf kizildağ, Gazateci Bülent Şirin katıldı.

Katılan değerli vekillerimiz 2018 in barış ve huzurlu bir yıl olması temennilerinde bulundular.

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir MERİÇ yaptığı konuşmada; katılan herkese teşekkürlerini sunarken 2018 yılının barış dolu, ülke birlik ve beraberliğinin daha ilerilere taşındığı, terör olaylarından ve masum insanların katletilmesinden uzak bir yıl olmasını dilediğini ifade etti.

Haber: Ömer Karakaş



{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }