2018'de Çöküş

Abone Ol

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına ve aynı zamanda 2018 yılına liderin sadece 6 puan gerisinde 5. sırada başlayan Trabzonspor, büyük bir şok yaşıyor. 2018 yılında oynadığı 7 karşılaşmadan sadece bir galibiyet alabilen bordo- mavililer, sahadan 5 kez beraberlikle ve bir kez de mağlubiyetle ayrıldı. Toplamda 7 maçta 13 puan kaybı yaşayan Trabzonspor, ligde 7. sıraya kadar gerilirken, liderle puan farkı 14'e çıktı.

Ligi Avrupa kupalarına katılabilecek bir noktada tamamlama iddiası da her geçen gün bitmeye başlayan Karadeniz ekibi ayrıca sezonun ikinci yarısında gol atmakta da zorlanıyor. Son 7 maçta sadece 5 gol atabilen bordo-mavililerde, bu gollerin dördü de Burak'tan geldi. Diğer golü ise Abdülkadir attı. Ciddi bir gol sıkıntısı ve 3 puan hasreti çeken Fırtına'da pazartesi günü oynanacak Akhisarspor karşılaşması öncesi camiada ciddi anlamda şok yaşanıyor.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }