TRABZONSPOR

Trabzonspor Şeytanın Bacağını Kırdı

Bordo mavili takı evinde karşılaştığı Hatayspor mücadelesinde oynadığı futbol ve skor ile taraftarını mutlu etti.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Abdullah Avcı'nın ekibi Trabzonspor ile Volkan Demirel'in yönetimindeki Hatayspor karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Trabzonspor 2-0 kazanırken goller; 49. dakikada Trezeguet ve 77. dakikada Enis Bardhi'den geldi.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 40'a yükseltirken, Hatayspor 28 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Trabzonspor deplasmanda Pendikspor'a konuk olurken, Hatayspor evinde Sivasspor'u konuk edecek.

REKOR GELDİ

Trabzonspor'da Trezeguet kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. Mısırlı futbolcunun golüyle, Trabzonspor bu sezon ligde en fazla kafa golü atan takım (13) oldu.

KÖTÜ SERİYİ NOKTALADI

Bordo-mavili ekip bu sonuçla birlikte ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretini noktalamış oldu. Trabzonspor, ligde oynadığı son 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrılmıştı.

MEUNIER SKOR KATKISINA DEVAM EDİYOR

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçının ardından bu maçta da asist yapmayı başardı. Trezeguet'in golünde asist yapan Belçikalı yıldız, çıktığı ilk 2 maçta 2 asist yapmış oldu.

AVCI'DAN 2 DEĞİŞİKLİK
 

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayan Trabzonspor, hafta içinde Gençlerbirliği ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçı 11'ine göre 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmanın sağında Mehmet Can Aydın'ın yerine yeni transfer Meunier'i tercih etti. Umut Güneş'in yerine ise Berat Özdemir, görev aldı.

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası finalinde mücadele eden Pepe ve Onuachu ile sakatlıkları bulunan Orsic ve Hüseyin Türkmen kadroda yer almadı.

MEUNIER İLK KEZ 11'DE

Trabzonspor'un ara dönemdeki tek transferi Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, ilk kez yeni takımında ilk 11'de forma giydi.

Gençlerbirliği maçında 46. dakikada Mehmet Can Aydın'ın yerine oyuna giren Belçikalı oyuncu, bu kez aynı futbolcunun yerine 11'de sahaya çıktı.

UMUT BOZOK AFFEDİLDİ

Trabzonspor'da 19 Ocak'ta kadro dışı kararı açıklanan Umut Bozok, affedilmesinin ardından dün bordo-mavili takım ile idmana çıkarken Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna da dahil edildi.

En son ligin 10. haftasındaki VavaCars Karagümrük maçının 21 kişilik kadrosunda yer alan Umut Bozok, 14 hafta aradan sonra kadroda kendine yer buldu.

10 NUMARA TREZEGUET'NİN

Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Trezeguet, Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasının ardından 10 numaralı formayı giydi.

Trezeguet'in talebinin Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirilmesinin ardından oyuncu, 10 numaralı yeni formasıyla sahaya çıktı.

Trabzonspor, taraftarları karşılaşmaya ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde çok az sayıda taraftar maçı izledi.

HALİL DERVİŞOĞLU İLK 11'DE

Atakaş Hatayspor'da ise yeni transfer Halil Dervişoğlu, ilk 11'de görev yaptı.

Kiralık olarak Galatasaray'dan kadroya dahil edilen genç golcü, yeni takımında ilk kez forma giydi.
 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }