"İlkadım Kursiyerleri Başkanıyla Buluşuyor" programı kapsamında gerçekleştirilen buluşmada Başkan Tok ve kursiyerler bir araya geldi.

Derebahçe Sosyal Tesislerinde 3’üncüsü gerçekleştirilen buluşma programına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yıldıray Çınar Kültür Merkezi, Türk İslam Sanatları Merkezi ve 20 mahallede İlkadım Belediyesi destekleriyle hizmet veren kursların kursiyer ve usta öğreticileriyle bir araya geldi. 60 usta öğretici ve bin kursiyerin bir araya geldiği buluşma İlkadım Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle başlarken, İlkadım Belediyesi THM korosunun seslendirdiği türkülerle devam etti.

İlkadım Belediyesi’nin 3,5 yıl içerisindeki çalışmalarını katılımcılarla paylaşan Başkan Erdoğan Tok, "ilkadım’ı bu kardeşlik ortamında geleceğe taşıyoruz. Eğitimden spora, kültürden sanata her alanda vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek yatırım ve desteklerimizi planlıyoruz. Özellikle çocuklarımız ve hanım kardeşlerimizin ihtiyaçları öncelik verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Bu bağlamda birçok projemizin yani sıra uzun yıllardır çözülemeyen Unkapanı Kültür Merkezimizin yıkımını gerçekleştirdik ve 1 yıl içerisinde yeni binamızla hanım kardeşlerimiz için bir yaşam merkezi oluşturmuş olacağız. Otoparkı, kurs derslikleri ve çok amaçlı kullanım salonu ile modern bir yaşam alanı inşa etmiş olacağız. Şimdiden hanım kardeşlerimiz için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Birçok kursiyer ve vatandaşın yoğun talepte bulunduğu ve çinicilik sanatının devam etmesini sağlayacak çini fırını ihtiyacı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından kısa süre önce karşılanmıştı. Sadece kursiyerler değil talep eden herkesin kullanımına açık olan çini fırınında Çinicilik Eğitmeni Handan Öztürk tarafından yapılan ilk ürün Başkan Tok’a hediye edildi. Eğitmen Handan Öztürk ve 87 yaşındaki en yaşlı kursiyer Süriye Karakuşlu tarafından sunulan hediyeyi çok beğendiğini belirten Başkan Tok, çini fırınının Samsunlulara hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: iha