• DOLAR 32,59 %0.23
  • EURO 34,83 %0.45
  • ALTIN 2.412,31 %-0.84
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.000 %0.61
  • ETHERIUM 3.174 %-0.28
17°

Karadeniz Haberleri

karadeniz haberleri ve güncel karadeniz gelişmeleri, karadeniz ile ilgili tüm video, karadeniz fotoğrafları ve karadeniz haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


ÇEVRE

Trabzon başta olmak üzere Orta ve Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı yapıldı. İşte, Meteoroloji'den gelen açıklama!

Yaşam

Son dönemde Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan kırsaldan kente göç dalgası, bölgenin kültürel kimliğini tehdit altına aldı.

ÇEVRE

Rize'nin Pazar ilçesi sahilinde fırtına etkisini artırırken, denizde dev dalgalar görüldü. Yetkililer vatandaşları uyardı.

TRABZONSPOR

Avcı yönetiminde son 5 lig maçında 4 galibiyet alan ve 1 kez kaybeden Fırtına, bugün Fenerbahçe’yi de devirmek istiyor. Trabzonspor’un...

EKONOMİ

Doğu Karadeniz'in lideri Trabzon Havalimanı oldu. İşte, Devlet Havalimanlarının Şubat ayına ilişkin detaylı raporu…

GÜNDEM

Deprem haberleri art arda geliyor. Karadeniz açıklarında dün gece yarısı sabaha karşı meydana gelen deprem, korku dolu anlar yaşattı.

TRABZON GUNDEMI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye nüfusu verilerini açıkladı. Peki, Trabzon nüfusu 2023 yılında kaç kişi oldu?

TRABZON GUNDEMI

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatında sona yaklaşıldı. Trabzon Şehir Camii ve Külliyesi yakında ibadete açılacak.

ÇEVRE

Meteoroloji'nin açıkladığı güncel hava tahminlerine göre Trabzon hava durumu nasıl olacak? Sürücüler buzlanma ve don tehlikesine karşı uyarıldı.

EKONOMİ

Trabzon başta olmak üzere Karadenizli balıkçıların, hamsi avı yasağı sonrası yüzleri gülüyor. Hamsiler iyice irileşti. İşte güncel hamsi fiyatları!

ÇEVRE

Karayolları Genel Müdürlüğü kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatılan yolları açıkladı. İşte, Trabzon ve çevresinde günlük yol durumu!

TRABZON GUNDEMI

Trabzon’un aralarında olduğu ‘En uzun yaşayan insanların’ yaşadığı 10 il hangileri? İşte, çarpıcı bir araştırma ve şaşıracağınız sonuçlar!