• DOLAR 32,51 %0.19
  • EURO 34,86 %0.32
  • ALTIN 2.487,56 %1.03
  • BİST100 9.560 %0.31
  • BITCOIN 62.098 %-1.63
  • ETHERIUM 3.000 %-2.58
29°

Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


SAĞLIK

Ramazan Bayramı geliyor. Peki, bu bayram tatlı tüketimimiz nasıl olmalı? İşte uzman diyetisyenden 7 faydalı öneri!

SAĞLIK

En önemli besin kaynaklarından olan protein, kadın sağlığı konusunda nasıl bir etkiye sahip? Protein, ciddi hastalıklara kalkan mı oluyor?

GÜNDEM

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre X virüsü, Covid-19’dan 20 kat daha ölümcül! Peki, X hastalığı belirtileri neler, nasıl bulaşır?

SAĞLIK

Cennet hurması olarak da bilinen Trabzon hurması faydaları ile öne çıkıyor. Bu kış da hastalıklardan korunmak isteyenler ürüne rağbet ediyor.

SAĞLIK

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Halk Sağlığı Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu'nu ziyaret etti.

SAĞLIK

Glutene duyarlılığınız veya intoleransınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? İşte, gluten hakkında bilmeniz gereken 7 efsane ve gerçek!

SAĞLIK

Bugün sizlerle çok ilginç bir sağlık bilgisini paylaşacağız. Fazla balık yemek, kalp sağlığı için bir tehdit mi? İşte çarpıcı sonuçlar!

SAĞLIK

Kırmızı etin diyabet hastaları için tehlikeli ve riskli olduğu sağlık dünyasında biliniyor. Bu sebeple son haberler diyabet hastalarını yakından ilgilendiriyor.

SAĞLIK

Lifin faydaları nelerdir, insan sağlığı için lifin önemi nedir? Lif içeren besinler hangileridir ve nelere faydalıdır? İşte tüm merak edilenler!